Anonimno smo vas vprašali o vaših FETIŠIH, in to je 7 najbolj bizarnih odgovorov

Fetiš, ki se je znašel na 2. mestu nas totalno preseneča. 🤯

Anonimno smo vas vprašali o vaših FETIŠIH, in to je 7 najbolj bizarnih odgovorov (foto: Profimedia) Profimedia
10. 12. 2020

Imaš kakšen fetiš, ki ga ne bi razkrila niti svoji največji zaupnici? Pred časom smo vas anonimno vprašali, kakšne fetiše imate, in to je 7  najbolj zanimivih odgovorov.

1. Šeškanje

Pa pričnimo z dokaj pogostim fetišem. Šeškanje je najpogosteje del igre vlog oziroma znak dominacije enega partnerja nad drugim, pogosto pa so pri šeškanju uporabljeni tudi razni predmeti. In ja, vse skupaj zna biti precej vroče, pazi le, da ne pride do poškodbe.

2. Zlati tuš

Čeprav zveni zelo glamurozno, se za tem izrazom skriva precej specifičen fetiš. Nekatere posameznike namreč med seksom vzburi uriniranje na drugega partnerja. In čeprav na to temo obstaja kar nekaj znanstvenih člankov, ti Cosmo svetuje samo nekaj: preden to storiš partnerju se prepričaj, da se s tem oba strinjata. V nasprotnem primeru lahko namreč prideta v zelo nelagodno situacijo.

Preveri, KAKO pogosto bi morala seksati glede na svoja LETA (se strinjaš s tem?)

3. Elektro stimulacija

Tale fetiš definitivno pripisujemo tistim najbolj drznim v postelji, saj gre pri elektro stimulaciji za uporabo elektrike z namenom vzburjanja partnerja. Najbrž si na spletu že kdaj zasledila posebne seks pripomočke v ta namen, nekateri med njimi izgledajo precej boleče. Bodi previdna!

4. Hlačne nogavice

Kos oblačila, ki je popolnoma običajen, nekatere posameznike lahko še posebej vzburi. Se sprašuješ, kaj na njih je tako privlačnega? Mnoge vzburja že sama tekstura, medtem ko ostale tudi dejstvo, da je stopalo v njih tesno zavito. In ne bomo lagali, ko jih fant strga s tebe  je občutek lahko precej fantastičen. Le pazi, da za ta namen ne uporabiš svojih najdražjih.

5. Climacophilia

Ime ti najbrž nič ne pove, a opozarjamo te, da tudi sama razlaga ni nič kaj bolj razumljiva. Climacophilia je namreč fetiš padanja po stopnicah…in ja, ta fetiš dejansko obstaja. Posameznike lahko tako seksualno vzburi to, da nekoga vidijo, kako pade po stopnicah, ali pa, ko po njih padejo sami. Noro, kajne?

Resnični moški odkrito priznali, zakaj LJUBIJO analni seks

6. Fetiš na dlake

Čeprav nam klasični standardi lepote narekujejo, da morajo biti predvsem ženska telesa gladka kot dojenčkova koža, je na svetu precejšen delež ljudi, ki ima dlake še posebno rad. To je torej odlična novica za vse tiste, ki jim kljub mnogim poskusom ni uspelo postati najboljši prijatelj z britvico.

7. Seks pred ogledalom

Vsi se radi kdaj pa kdaj pogledamo v ogledalo, zato ni nič nenavadnega, da se nekateri v ogledalo pogledajo tudi med seksom. Ogledalo namreč ponudi nekatere zorne kote, ki jih drugače ne vidimo, zato bi lahko za tale fetiš dejali, da odpira nova obzorja. Dobesedno.

Fotografije: Profimedia