Obstaja TOP način, ki te lahko pripravi, da v SPANJU doživiš ORGAZEM!

In ko ga boš doživela, si ga boš želela še in še in še in še ... 🙏

Obstaja TOP način, ki te lahko pripravi, da v SPANJU doživiš ORGAZEM! (foto: Profimedia) Profimedia
7. 5. 2022

Tokrat smo se takoj obrnili na mnenja, ki so jih podali različni strokovnjaki za spolne odnose. Annabelle Knight, ena izmed strokovnjakinj s prej omenjenega področja, pravi:

"Tako kot moški, lahko tudi ženske med spanjem doživijo PRAVI orgazem. Raziskave kažejo, da to doživi 40% žensk, nadaljnje študije pa so pokazale, da je več možnosti, da se to zgodi, če v tistem času ženske niso spolno aktivne."

Za orgazem med spanjem oziroma orgazem v sanjah je več možnosti, če greš spat bolj utrujena, saj takrat padeš v bolj globok spanec, prav tako pa med spanjem stres ne obstaja in si bolj sproščena. 

Kaj o tem pravi zdravnica?

Zdravnica Clare Morrison pravi, da ženske seveda lahko doživijo orgazem tudi med spanjem in da gre za podobno situacijo kot pri moških in njihovih 'mokrih sanjah'. Dodala je še, da tak orgazem večkrat doživijo tiste, ki spijo na trebuhu, saj ta položaj poskrbi za stimulacijo tvojega vaginalnega predela:

"Erotični občutki vzdražijo živčni sistem, ki poskrbi, da se poveča pretok krvi v vagino in klitoritis. Če je je nivo vzburjenja dovolj visok, lahko doživiš orgazem."

Uf, zanimivo, kajne punce? Bomo od zdaj naprej spale le še na trebuhu? ;)

Vir: Cosmopolitan.co.uk

Preberi še: "Če se ga pravilno lotiš, je analni seks ORGAZMIČEN" (+8 ISKRENIH izkušenj bralk)

Priporočamo tudi: TOP seks sporočila, ki mu bodo DVIGNILA ...