9 znakov, da sta seksualno nekompatibilna

Znak št. 5 je resno zaskrbljujoč.

9 znakov, da sta seksualno nekompatibilna (foto: Profimedia) Profimedia
19. 6. 2022

Obstajajo pari, ki imajo preprosto vrhunski seks imajo. Njihova zveza morda ni ravno najboljša, še več, pogosto je celo zelo konfliktna, polna nesporazumov, "ampak seks je pa zakon!" pravijo.

Po drugi strani pa obstajajo ljubezenski odnosi, kjer se se partnerja odlično razumeta, a ugotavljata, da je v njunem razmerju "dobro vse, razen seksa".

Kakorkoli že, če se prepoznata v vseh naslednjih opisih, je to nesporni znak, da sta seksualno nekompatibilna, sicer pa ... no, sicer je morda še upanje za vaju.

1 Vajin seks je res redkokdaj spontan. Nikoli se ne zapeljujeta, nikoli se strastno ne objameta, ko se vidita, kaj šele, da bi se strastno poljubljala v javnosti. 

2 Nimata niti enega seks položaja, v katerem uživata oba. Vsakič se med seksom znajdeta v situaciji, ko nekdo uživa, drugemu pa ta položaj ne ustreza ravno najbolje.

3 Ritmično seksanje, kaj je to? Vsakič, ko skuša eden med seksom uloviti ritem, drugi miga z boki popolnoma drugače, in potem vaju že takoj mine, da bi sploh nadaljevala.

4 Vsakič nekdo "čudno gleda". A veš to, ko se zaveš, da partner gleda nek madež na steni in vidiš, da mu v resnici pravzaprav ni do seksa.

5 Ko že seksata, se zna zgoditi, da je to ob prižgani televiziji. Ampak nihče nič ne reče, ker vsak misli, da bo tudi partner po vsej verjetnosti želel še naprej gledati televizijo.

6 Seksata samo še ob rojstnih dnevih in na počitnicah. V bistvu edinokrat, ko še seksata, je to ob kakšnih 'posebnih priložnostih', pa še takrat bolj iz obveze kot iz želje.

7 Nikoli nista oba potrebna ob istem času. Nikoli. Ko je tebi do seksa, partnerju ni. In obratno.

8 Pogosto po seksu sam/-a poskrbiš, da ti pride. No, ne pogosto. Vedno. Ampak ti to sploh ne predstavlja nobene težave.

9 Prijateljici, ki ti pove, da jima s fantom pogosto pride skupaj, tega ne verjameš. A bi ji morala. To je res mogoče.

Po predlogi Franka Kobole prevedla in priredila Loti

Fotografije: Profimedia

Preberi še: TO so superge, ki jih bomo nosile to pomlad (+ kako jih kombinirajo zvezdnice)

Priporočamo tudi: Hčerka Alenke Košir navdušila s pevskim talentom!