9 ubijalskih napak, ki jih ženske počnejo v razmerju z moškimi

Punce, zdaj je pa dovolj! Zadnje dni poslušam in berem le še jadikovanja o tem, kakšni "prasci" so moški in kako hočejo le seks. Da poližejo smetano iz torte, potem pa gredo. Kako so na začetku sladki, pozorni in ljubeči, potem pa postanejo odtujeni in nekakšni čustveni invalidi. Kako sploh ne znajo ljubiti. Same neumnosti!

9 ubijalskih napak, ki jih ženske počnejo v razmerju z moškimi (foto: Unsplash/Pablo Heimplatz) Unsplash/Pablo Heimplatz
2. 10. 2021

Ne razumite me napak. Been there, done that. Sicer sto let nazaj, a ravno zato sem na vaši strani. Pravzaprav - sem na strani obeh.

In ker predobro vem, da tovrstne zablode počasi načenjajo vsakršno produktivno razmišljanje ali pa celo vodijo v samouničevalne akcije, sem se zavestno odločila, da bom tvegala in razkrila skrivnosti, zaradi katerih mi bodo moški prisiljeni čestitati, ženske pa mi bodo na ta post do konca življenja pošiljale komentarje zahvale.

Tudi, če se iz kateregakoli razloga to ne bo zgodilo, pa bom vseeno vedela, da sem vsaj poizkusila. Pošteno sem se namreč namučila, da sem POSEBEJ ZA VAS izbrskala te dragocene skrivnosti.

Si pripravljena?

Devet ubijalskih napak, ki jih ženske počnejo v razmerju z moškimi:

1. Seksaulno privlačnost, ki jo čutijo do moškega zamenjujejo z "med nama je neka globoka povezanost".

2. Mislijo, da razumejo moške in njihovo psiho.

3. Počnejo stvari zgolj zato, da bi pritegnile njegovo pozornost.

4. Prehitro izdajo svoja čustva do moškega.

5. Napačno si razlagajo pomembne signale, ki jim jih pošilja moški.

6. Zanašajo se na svoje sposobnosti, da znajo presoditi moški karakter.

7. Pričakujejo, da bo razmerje z moškim tisto, kar jih bo osrečilo.

8. Poskušajo prepričati moškega, da bi jih ljubil oz. čutil privlačnost.

9. Ne vedo, kako se odzvati v različnih situacijah.

In še nekaj, kar morate vedeti o moških. Moški so nadvse skromna bitja, od žensk si na dolgi rok najbolj želijo le te tri stvari; da je seksi, igriva in ljubeča.

Napisala: Cosmo vohunka

Preberi še: Če moški opazuje TA del tvojega telesa, v mislih nima romantične zveze in V razmerju je ženskam lažje, če poznamo te resnice o moških!

Priporočamo tudi: 3 stvari, ki jih vsi moški potrebujejo v zvezi (a po njih ne znajo vprašati)