7 vročih trikov za popestritev seksa

Da se bo med rjuhami še bolj vžgalo, poskusi ...

7 vročih trikov za popestritev seksa (foto: profimedia) profimedia
9. 6. 2016

1. Igrajta se z globino

Raziskave so pokazale, da je zunanja tretjina vagine, se pravi začetek in vhod nožnice, najbolj občutljiva. Torej je za vzburjenje dovolj že, če moški prodre le s konico penisa. Mimogrede, oba bosta v sedmih nebesih.

2. Nove lokacije

Življenje lahko hitro zaide v ustaljene tirnice in človek se mora prav potruditi, da se zbudi. Punce, kako dolgo že niste oblekle seksi spodnjega perila; fatnje, kako dolgo je že niste pohvalili, da je seksi? Kaj pa seks pod prho, v avtu, na kuhinjski mizi … Novosti vzburjajo!

3. Ne pozabi na barve

Rdeča, temno modra in vijoličasta veljajo za tri najbolj erotične barve. Poigraj se z njimi.

4. Draženje

Saj ni treba vedno seksati na klasičen način, zabavno je tudi igranje. Namesto penetracije drug drugega zadovoljita le z draženjem spolnih organov. Pri tem si lahko pomagaš z roko, nogo, v kopalni kadi tudi z rokavico, gobo, tušem …

5. Uporabita pripomočke

Pozitivne vibracije so dobrodošle tudi pri igricah v dvoje, zato naj se vama v postelji včasih pridruži tudi vibrator. Seveda pa so za popestritev na voljo tudi drugi pripomočki, ki še dodatno stimulirajo G-točko oziroma vzburijo domišljijo.

6. Govor - naravni afrodiziak

Ko je eden od vaju tam spodaj, naj govori. Reci svojemu dragemu, naj govori v tvojo kožo, medtem ko se spušča vse nižje in nižje. Prijetne vibracije, ki se sproščajo ob govorjenju, bodo dodatno stimulirale spolno vzburjenost.

7. Izogibaj se cigaretam, alkoholu, pekočim začimbam

Z uživanjem ananasa, cimeta, peperminta in citrusov bosta poskrbela, da bodo vajine tekočine imele mamljiv okus. S tem bo postal bolj mamljiv tudi oralni seks. Izogibaj se cigaretam, alkoholu, pekočim začimbam ipd.

Oglej si še, kako je znana "plus-size" manekenka videti brez fotošopa, pa tudi, kako se lahko na šest načinoc znebiš celulita.