7 stvari, s katerimi se med seksom vsi obremenjujemo

Tako ti, kot tudi on, imata glavo polno različnih misli, ki se prično porajati takrat, ko cunje odletijo s teles in je čas za preplet golih teles. A naj te ne skrbi ... vsi smo na istem.

7 stvari, s katerimi se med seksom vsi obremenjujemo (foto: profimedia) profimedia
19. 3. 2015

1. Preglasno dihanje

Zaveš se tako ali tako prepozno. Takrat, ko si že tako glasna, da se začneš zavedati svojega lastnega dihanja. In potem te zaskrbi, če si bila morda preveč glasna. In izpadla malce čudaško, kot da v vsem skupaj uživaš bolj, kot se spodobi. V resnici te partner tako ali tako ni slišal čez svoje lastno glasno dihanje.

2. Neprestana grožnja morebitnega prdca

Se zgodi. Oba sproščena, dejavna, v neprestanem premikanju. Zrak se sprosti. Včasih pri tebi tam spredaj, morda pri njemu tam zadaj. Če znaš dobro presoditi kdaj se bo zgodilo, povišaš stokanje in kričanje, da preglasiš izpuste, sicer pa pač vse skupaj pripišeš človeški naravi, se skupaj nasmehneta in nadaljujeta.

3. Čudaški izrazi na obrazu

Vsi mislimo, da smo med seksom videti kot, da se prebijamo čez pekočo bolečino med lulanjem. V resnici bi se morala res truditi z grimasami, da bi bila videti čudaška.

4. Ali je partnerju skrivoma dolgčas?

Nikoli ne veš, kaj si misli druga oseba, zato se s tem ne moreš obremenjevati do konca življenja. Ugibati, če se samo pretvarja, da uživa s teboj, je nesmiselno. Redki so tako dobri igralci, da lahko zaigrajo dober seks. Zato imaš precej dobre možnosti, da fant seksa s teboj zato, ker si mu noro privlačna.

5. Kaj si misli o telesni poraščenosti (ali pomanjkanju le-te)

Preveč posmukana na nežnih predelih? Premalo? Zadnja depilacija je bila že štiri tedne nazaj? Se vidijo dlake na nogah? Če je že na tebi, vzdihuje in je, vsaj na prvi pogled, videti kot da se ima prav fino, ga verjetno ni čisto nič zmotilo. 

6. Krči ravno takrat, ko gre vse tako dobro

Krči so dokaz, da je tvoje telo zlobna mašinerija, ki samo čaka, da te pusti na cedilu takrat, ko to najmanj potrebuješ. Vsi se ustrašimo potencialnega krča med posteljno gimnastiko, ki podvrže trdemu delu mišice, za katere do tega trenutka nismo vedeli, da jih imamo - a to je preprosto tveganje, ki ga sprejmemo kot nujno zlo pestre seksualne izkušnje.

7. Kako je tvoja zadnjična odprtina videti iz tiste perspektive

Videti je kot vsaka druga ritna luknja, zato se ne obremenjuj kako mu bo videti iz prvoosebne perspektive.