Njegov penis želi s tabo razjasniti TEH 7 zelo pomembnih stvari!

Ne laja, ne miga z repom in ne zna otožno zreti v tvoje oči, a njegov mednožni prijatelj vseeno ima nekaj komunikacijskih spodobnosti. Ko razumeš njegov penis, razumeš tudi njega.

Njegov penis želi s tabo razjasniti TEH 7 zelo pomembnih stvari! (foto: Profimedia) Profimedia
15. 2. 2017

1. Da ima za seboj naporen dan

Ne deluje, kot so ga oglaševali na televiziji in internetu? Ni pokončen in črvst, ali pa noče izvršiti težko pričakovane ejakulacije? Poglavitni vzrok je verjetno stres, ki ubija spolno slo (in postopoma tudi voljo do življenja) vedno večjemu številu mladih moških, ujetih v hektično, zahtevno in pričakovanj polno delovno rutino. 

2. Da je bilo dovolj seksa za to noč

Sta ravnokar končala strastno seanso seksa? Njegov "gasilček" leži kot uvenela gobica med njegovimi nogami, izmučen do nezavesti? Potem potrebuje počitek - ali vsaj krajši premor. Večina moških potrebuje 15 do 30 minut premora po ejakulaciji, preden postanejo ponovno obratovalni.

3. Da si zelo želi seksa

Je čvrst in pripravljen na akcijo? Zelo verjetno, a obstaja tudi možnost, ...

4. Da mora zelo nujno na stranišče

Erekcija se včasih pojavi tudi zato, ker je njegov mehur poln urina. Takrat se lahko pojavi erekcija kot nekakšen urinski jez, ki prepreči, da bi pomočil posteljo. Kako priročno!

5. Da moraš biti previdna

Izpuščaji ali otrdline, ki niso nekaj, kar bi običajno našla na povprečnem penisu, so lahko znak spolno prenosljivih bolezni. Preden ga prijemaš v roke (ali tlačiš kam drugam), se o tem (prijazno) pogovori z njim, potem pa čez vse skupaj nujno povezni kondom.

6. Da je potrebno vključiti gretje

Če je miniaturen in je videti, kot da se želi stisniti ob moda, je običajno znak, da je okolica zanj prehladna. Moda ohranjajo ustrezno temperaturo, da sperma ostane zdrava, penis pa bo preprosto zaprl žile in se skrčil, kadar bo zunaj postalo prehladno.

7. Da je bil ravnokar na fitnesu

Je tam spodaj vse vlažno in potno? Potno mednožje je pri moških izredno nadležna stvar, ker se potem stvari lepijo kamor ne želijo, da bi se lepile. Ironično je ta del telesa posut z znojnimi žlezami in se zato v spodnjicah hitro prične ustvarjati vlažni pragozd.

Preberi še: So moški res VEDNO pripravljeni za seks? Tole te zna šokirati! in Ne boš verjela! SMEH ima zelo velik vpliv na SEKS! :)

Priporočamo tudi: 8 skrivnosti, kako ostati skupaj za vedno