TAKO veš, da si spoznala pravo osebo (a žal ob NAPAČNEM času)

Za trenutek pozabi, kako zelo ti je všeč, in ugotovi, ali se ti vanj sploh splača vlagati energijo, čas in sebe. Spodnji namigi ti bodo pri tem pomagali.

TAKO veš, da si spoznala pravo osebo (a žal ob NAPAČNEM času) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 5. 2021

Ko spoznamo nekoga, za katerega mislimo, da je končno tisti 'pravi', smo pripravljeni narediti vse, da bi stvari delovale. Naredimo vse, a odnos vseeno ne uspeva ...

Tukaj je 6 znakov, ki ti sporočajo, da si spoznala pravo osebo, vendar ob napačnem času:

1. Še vedno ni prebolel svoje bivše

To se je zgodilo mnogim. Ko tvoj partner ne more prenehati govoriti o svoji bivši, je razlog najverjetneje ta, da je še ni prebolel, četudi trdi nasprotno. Prenehaj se slepiti!

2. Premlad je, da bi lahko razumel tvoje težave

Zaljubiti se v nekoga, ki je kar nekaj let mlajši od tebe, se lahko na prvi pogled zdi vznemirjujoče. A dejstvo je, da imajo takšni pari največkrat neželene situacije zaradi različnih pričakovanj, izkušenj in okusov.

Pomembno pa je poudariti, da zrelost človeka ni pogojena s starostjo. Tvoj partner je lahko mlajši od tebe in mnogo zrelejši v primerjavi s svojimi vrstniki. Velika verjetnost pa obstaja, da ima drugačna pričakovanja glede tega, kaj želi v razmerju. Preprosto rečeno, sta na različnih bregovih.

3. Živita v različnih državah

Greš na počitnice. V baru, kjer vlada prijetna atmosfera, spoznaš simpatičnega fanta. Na prvi pogled se zaljubiš vanj. Med vama se odvije čudovita romanca. A ko mine faza zaljubljenosti, je čas, da se vrneš v realnost. Moraš se vrniti domov in osebo pustiti za sabo.

Ne rečemo, da ni mogoče, a zveze na daljavo so lahko v večini primerov le začasna odločitev. Če si želita biti skupaj, bo eden od vaju moral zapustiti svojo domovino, česar pa glavnina ni pripravljena narediti.

4. Preveč časa in energije posvečata karieri

Najbolj privlačni so ljudje, polni entuziazma. Njihov odnos do uspeha in njihovih življenjskih ciljev izžareva samozavest, slednje pa je nekaj, kar vsi mi iščemo pri našem potencialnem partnerju. Radi vidimo, da se naša ljubljena oseba za dosego cilja trudi po svojih najboljših močeh. Včasih ljubezen na svoji poti ravno zaradi pretiranega posvečanja časa karieri naleti na ovire. Zato je pomembno nenehno iskanje in ohranjanje ravnotežja. Le na ta način lahko vajin odnos uspe.

5. Vajina življenjska sloga nista kompatibilna

Vsak od nas ima svoje navade, kar kliče po prilagajanju v odnosu. A včasih se dva različna svetova nikakor ne moreta mešati. Morda je on prava oseba, ki si jo spoznala, a če se nikakor ne počutiš dobro v svetu njegovih navad, … Iskreno, kako dolgo, misliš, lahko traja takšen odnos?

6. Tvoj partner pričakuje od tebe, da se spremeniš

Ljudje se nenehno spreminjamo, vendar je nemogoče vedeti, v katero smer potujejo naša življenja. Ljubezenski interesi ljubljene osebe se lahko zelo razlikujejo od tvojih. Če tvoj partner pričakuje, da boš vajini zvezi podredila vse svoje življenjske plane, da bi vajina ljubezen lahko uspela, se raje za trenutek ustavi in razmisli o tem. Dobro premisli situacijo, da ne boš v prihodnosti obžalovala.

Biti s pravo osebo ob napačnem času je lahko srce parajoče, a vedi, še slabše je, če svoj dragoceni čas preživljaš ob napačni osebi.

Preberi še: FOTO: To so najbolj kul in seksi slovenski mladi očki!

Priporočamo tudi: 7 stvari, o katerih se (vedno) pogovarjajo srečni pari