6 znakov, da bi se preselil k tebi

Že veš, kakšni so znaki, da ga ne bi prav nič motilo (ravno nasprotno), če bi si začela deliti tvoje gnezdece?

6 znakov, da bi se preselil k tebi (foto: Profimedia) Profimedia
1. 5. 2016

Ne gre le za rezervne spodnjice v tvojem predalu in zobno ščetko, ki se je kar naenkrat pridružila tvoji v kopalnici. Obstajajo tudi bolj subtilni načini za odkrivanje njegove želje po skupnem življenju s tabo. Če si tega želiš tudi ti, si hitro zapomni vseh šest znakov.

Znak št. 1: Pokvarjene stvari se popravijo

Moderni moški le redko sami poprimejo za orodje. Zdi se, da sta želja in znanje po tem preskočila generacijo – podobno kot pri ženskah in šivanju. Ko mu po navadi pokažeš zrahljano polico in mu v joku poveš, da je ne znaš popraviti, te potolaži s tem, da je v resnici videti čisto v redu. V trenutku, ko bo tvoje stanovanje vzel za svoje, pa se zna zgoditi, da boš sem in tja videla kakšen kos orodja.

Znak št. 2: Vsebina tvojega hladilnika se spremeni

Le stopi do hladilnika in poglej, kaj je notri. Cvetača, sojini kalčki, kuskus … Oh, kako si pridna, ko gre za prehranjevanje. Moški pa za preživetje potrebujejo velike kose krvavega mesa in krompir (le kdo bi jim zameril?). Če namerava preživeti veliko časa pri tebi, se bodo na polici tvojega hladilnika znašli zrezki, svinjska rebrca in piščančja bedra (če je vegetarijanec, meso zamenjaj za velikansko gobo).

Znak št. 3: Naenkrat si lastnica PlayStationa 3

Ko se ne sprehaja po tvojem stanovanju nag izključno v tvoje zadovoljstvo, se rad sprosti z aktivnostmi, ki sicer navdušujejo predvsem 11-letne dečke – na primer igranje igrice. Ker pri tebi preživi toliko časa in hkrati ne sme zaostajati za svojimi prijatelji, ki so dokončali skoraj že vse stopnje, se ne čudi, če boš poleg TV-ja opazila sijočo konzolo. Takrat je čas, da si začneta deliti stroške.

Znak št. 4: Pralni stroj postane čuden

Eno od največjih razlik med spoloma je opaziti v okolici pralnega stroja. Dekleta namreč razumemo svoja oblačila in vemo, da rdečih hlač ne smemo prati skupaj z belim spodnjim perilom. Pri nasprotnemu spolu stvari potekajo drugače. Ko mu popolnoma zmanjka vseh čistih oblek, vse naenkrat stlači v boben in da prat na 45 stopinj (čudna številka, kajneda?). Ko bo temperaturni gumb na 45, je torej čas, da začne plačevati račune za elektriko.

Znak št. 5: Kuha pri tebi

Pravila v razmerju so preprosta: tisti, od katerega je stanovanje, kuha, prav tako priskrbi čiste brisače in sestavi ‘seks kompilacijo’. Ko bo pri tebi dovolj sproščen, bo zamesil kaj dobrega tudi v tvoji kuhinji (ne gre za metaforo). Takrat si lahko prepričana, da je družini in prijateljem že povedal, da živita skupaj.

Znak št. 6: Družino ali prijatelje povabi na obisk

V trenutku, ko se na tvojih vratih pojavi nekdo, ki ga tudi na Facebooku še nikoli nisi srečala, lahko to razumeš kot zelo očiten znak, da je dovolil, da se njegov svet razširi v tvojega. V pasji govorici je to enako, kot bi se polulal po vsem tvojem stanovanju.

Teja Barborič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri