6 idej, kako lahko letos obdariš taščo, ki z ničemer ni zadovoljna

Iskanje darila za zahtevno osebo je lahko prava nočna mora, še posebej če gre za taščo, ki bi jo rada navdušila.

6 idej, kako lahko letos obdariš taščo, ki z ničemer ni zadovoljna (foto: Profimedia) Profimedia
18. 12. 2018

Zato smo izbrali nekaj odličnih idej za darila, ki bodo zagotovo navdušila še tako zahtevno taščo.

1. Set njene najljubše kozmetike

Kozmetika je priročna, veš, da jo bo uporabila, poleg tega pa v prazničnem času lahko dobiš krasne sete, ki jih praktično ni treba niti zavijati v okrasni papir. Še potrebuješ kakšen razlog?

2. Aparat za kavo

Le kdo bi se branil sveže, omamno dišeče kave vsako jutro, za katero je dovolj le en pritisk na gumb? Stavimo, da boš s tem navdušila še kako zahtevno taščo!

3. Prikupno skodelico za kavo ali čaj

Slovenski trg so v zadnjih nekaj letih preplavile prikupne skodelice, ki nikogar ne pustijo ravnodušnega. Nekaj smo jih v preteklosti že našteli TUKAJ in zagotovo se najde kakšna, ki je kot nalašč za tvojo taščo.

4. Verižica z medaljonom

Ni treba, da je zelo draga (no, odvisno, kako zahtevno taščo imaš :)), da z njo pokažeš, kako pozorna si. Vanjo daj fotografijo osebe, ki ji veliko pomeni, da jo bo vedno imela ob sebi.

5. Topla odeja (z rokavi)

Odeja je lahko uporabno in zelo lepo darilo, še posebej za tiste tašče, ki jih pogosto zebe. Poišči takšno v njenih barvah, saj jih je te dni po trgovinah na izbiro kolikor ti srce poželi.

6. Darilna kartica njene najljubše trgovine

Te nič od zgoraj naštetega ni prepričalo? Darilna kartica je tvoja rešitev, po možnosti njene najljubše trgovine. Tako ji boš dala vedeti, da si se vseeno potrudila, čeprav nisi našla nič, kar bi jo navdušilo. Zraven še dodaj praznično sporočilo, pentljo in popolno darilo je pripravljeno!

Pripravila: N. Š.

Preberi še: Kaj narediti, če tvoji starši REEES ne marajo tvojega (novega) fanta?

Priporočamo tudi: Princ William odpovedal božične načrte s Kate in povzročil pravo dramo