5 žensk razkrilo bizarne načine, s katerimi so končale zvezo

Nespretnost pri razdoru zvez največkrat pripisujemo moškim, vendar tudi nežnejša polovica ni tako prizanesljiva.

5 žensk razkrilo bizarne načine, s katerimi so končale zvezo (foto: Profimedia) Profimedia
25. 2. 2018

Konec ljubezenske zveze nikoli ni enostaven, še posebej, če se želja po prekinitvi pojavi le na eni strani.

In čeprav vemo, da je najbolj primeren način ta, da smo s človekom odkriti in mu direktno povemo, da se stvari ne bodo obnesle, je to v praksi še vedno težko izvedljivo.

V takih primerih pride do neprijetnih situacij, ko zvezo prekinemo na sumljive in čudne načine, ker ne želimo imeti še večjih konfliktov. Preveri, kako je pet žensk končalo svojo zvezo, ki je bila zanje nevarna ali pa čustveno nestabilna (zaradi partnerjevega varanja ali drugih faktorjev).

1. SMS klasika

"Nikoli nisem želela biti tista oseba, ki bo zvezo prekinila preko telefona, vendar je bil fant ves čas samo "na pol" pripravljen za zvezo in jaz sem tega imela dovolj."

2. Šok na družbenih omrežjih

"Moj fant je za najin konec bil obveščen preko interneta, saj sem samo zamenjala svoj status na družbenih omrežjih iz "v zvezi" v "samska". Bil je zelo presenečen, vendar mislim, da si več ni zaslužil, saj sem pred tem izvedela, da je bil v zvezi še s svojo sodelavko (!), s katero sta skupaj preživela počitnice, poleg tega pa je za njenega sina nastopil še v očetovski vlogi."

3. Izbris vseh sledi

"Bila sem v zvezi s partnerjem, ki je bil alkoholik. Težave so se pojavile, ker mi je začel tudi groziti. En dan sem poklicala sorodnika, ki mi je pomagal preseliti vse moje stvari iz hiše, medtem ko je partner opit spal na kavču. Kasneje je dejal, da je to zanj bila ena najbolj groznih stvari, saj se je zbudil, okoli njega pa ni bilo niti ene sledi, ki bi govorila o moji prisotnosti v njegovem življenju."

4. Zavajanje

"Imela sem občutek, da se zveza vse prehitro odvija. Komaj sva se začela videvati, on pa je že sanjal o poroki. Nekega večera je bil zunaj, jaz pa sem doživela totalen živčni zlom, saj sem se  ustrašila, da s stvarmi prehitevava. Povedala sem mu, da potrebujem odmor, zaradi česar je bil presenečen in zmeden. En teden sva si izmenjavala sporočila, kjer sem vsakič našla izgovor, zakaj se ne moreva videti. Po enem tednu sva se končno videla in takrat sem mu šele povedala, da nimam namena nadaljevati najine zveze. Priznam, da to ni bil eden mojih najboljših trenutkov."

5. Ohranjanje skupnih gesel

"Fantu sem v živo povedala, da želim prekiniti najino zvezo. Tega ni dobro prenesel in ker nisem vedela, kaj naj naredim, sem mu rekla, da si lahko še naprej deliva moj Netflix račun (genialno, vem). Po enem mesecu sem brez opozorila spremenila geslo ..."

Vir: cosmopolitan.com

Foto: Profimedia

Preberi še: Legenda pravi, da med osebama, ki sta si usojeni, obstaja NEVIDNA NIT ...

Priporočamo tudi: Olimpijske igre 2018: Poglej, koga ljubijo naši junaki in junakinje (FOTO)