5 stvari, ki si jih on misli, ko prvič skupaj spita

Biti gol drug z drugim je resda velik korak zaupanja, a ko prvič prespita celo noč drug ob drugem - to pa je položaj popolne ranljivosti. Ko spimo delamo različne stvari. Zato se seveda boji, da bo med spanjem uničil vse, kar je ustvaril na zmenkih.

5 stvari, ki si jih on misli, ko prvič skupaj spita (foto: Profimedia) Profimedia
27. 9. 2016

1. Se preveč premikam?

Nervoza v čakanju, da ga prevzame spanec, ga bo vsekakor ponesla tudi v pomisleke, da se preveč premetava po postelji in ti tako preprečuje miren spanec, le da ti prijazno molčiš, medtem ko upaš, da se ta noč čim prej konča.

Tako bo vsak premik naredil počasi, potem pa zadržal dih in preklinjal svoje spalne hormone, ki ga kar ne uspavajo.

2. Zakaj je na moji strani postelje?

Vsi imamo svojo stran postelje. Običajno najraje spimo čim bliže vratom. Če je zelo premeten, se bo takoj po seksu strateško prevrnil na tisto stran postelje, kjer bi raje spal.

V tem primeru izkoristi trenutek, ko gre v kopalnico, da zavzameš svoj teritorij.

3. Upam, da ne bom smrčal. Upam, da ona  ne bo smrčala!

Smrčanje običajno ne vodi v ponovitev skupnega spanja. A on dobro ve, da so položaji, v katerih mu smrčanje ne uide.

In zadnja stvar, ki si jo želi je, da si seks s teboj uniči zaradi sinusnih težav. Ali pa, da mu ti kradeš spanec s svojim smrčanjem. Tule je preprosto treba tvegati.

4. Kaj pa, če bom v spanju govoril?

Mrmranje v spanju je lahko čisto prisrčno, nekoliko manj prisrčno pa je, če med govorjenjem razkrije kakšne neprijetne resnice.

Ker med spanjem možgani telovadijo po svoje, se boji, da bo na primer začel klicati ime tvoje najboljše prijateljice. Ali še slabše - tvojega najboljšega prijatelja.

5. Bova zjutraj spet seksala?

Jutranji seks obstane kot možnost vse do jutra. Zato se bo spraševal, kako bi zjutraj, če se seks pripeti, bil videti in vonjati čim manj ogabno.

Razmišlja, če bi takoj ob zvonenju ure skočil v kopalnico, da se na hitro osveži. Umije malo tam spodaj, pa zobe ... ojej, jutranji zadah! In potem se pol ure obremenjuje z vprašanjem, kakšno politiko imaš glede jutranjega zadaha - ignoriraš in se poljubljaš ali ti je odvratno in je potrebno najprej umivanje zob.

In za na konec - kaj pa če jutranjega seksa ne bo? Ali to pomeni, da so njegove možnosti s teboj zapravljene? 

Preberi še: Gledaš holivudske filme in se sprašuješ, zakaj vajin seks ni tak?