5 seksi stvari, ki mu bodo spodnesle tla pod nogami (in na katere 100 % ne bo pripravljen)

Verjemi nam na besedo, ko ti rečemo, da se tukaj 👇 skriva pot do najboljšega seksa v vajinem življenju! 💥

5 seksi stvari, ki mu bodo spodnesle tla pod nogami (in na katere 100 % ne bo pripravljen) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 7. 2021

Včasih je tisto iskrico po dolgem času v zvezi nekoliko težje ohraniti – še posebej, ko gre za seks. V kolikor želiš za njegov rojstni dan poskusiti nekaj bolj kreativnega ali pa mu popolnoma nepričakovano spodnesti tla pod nogami, je tukaj 5 seksi presenečenj, ki mu jih lahko pripraviš.

Tukaj se skriva pot do najboljšega seksa v vajinem življenju:

1. Prosi ga, da te fotografira ... golo.

Ko te prosi, da mu pošlješ kakšno seksi/golo fotografijo, mu ne ustrezi takoj. Namesto tega mu raje daj v roke svoj mobitel in reci: "Želim si, da si nocoj ti moj osebni fotograf."

Lahko celo priredita majhen "fotošuting" v vajinem domu. Vsekakor mu bo všeč, ko te bo opazoval v različnih pozah, hkrati pa bo dobil želene fotografije.

In še bonus: vsakič, ko se bo znašel na mestih ali v sobi, kjer te je fotografiral, se bo zagotovo spomnil fotografije, ki sta jo tam posnela. Kako ga bo to v hipu vzburilo, nam ni treba posebej govoriti, kajne?

Preberi tudi: Poletni SEKS horoskop: Preveri, komu je všeč NEŽEN in komu GROB seks

2. Razvnami ga z ekstra seksi spodnjim perilom.

Saj veš, s tistim, ki ima recimo luknjo tam, kjer je sicer ne bi smelo biti. Ko sta nekje v javnosti ali pa na zmenku, obleci zapeljivo obleko s takšnim noro seksi perilom in mu v enem trenutku (tako, mimogrede) namigni, kaj imaš tisti dan oblečeno.

Ko prispeta domov, ga bo definitivno zanimalo, za kaj gre. In ko bo to zagledal, se mu bo v hipu odpeljalo!

Priporočamo še: Moški si med seksom želijo, da z njihovimi JAJČKI počneš TOLE (utrgalo se mu bo!)

3. Kupi nekaj seks igračk.

Seveda v kolikor jih drugače ne uporabljata, sicer pa kupi kakšno novo in jo za kratek čas skrij pred njim. Nato pa, ko boš vedela, da sta sama doma ali pa ga želiš presenetiti, nastavi vrečko z igračkami nekje, kjer jo bo zagotovo opazil.

Zraven pusti sporočilo, na katerem naj piše: "Izberi eno, nato pa se dobiva v spalnici." Tam ga pričakaj naga oziroma oblečena v nekaj, za kar veš, da ga bo obnorelo.

4. Preseneti ga pod tušem.

Ko je pod tušem, se mu nepričakovano pridruži ter ga preseneti s poljubi po hrbtu in nežno masažo. Ko se bo obrnil proti tebi, poklekni in mu daj najboljšega oralca v njegovem življenju. Ali pa mu dovoli, da si te vzame odzadaj v vročem seksu pod tušem.

Te morda zanima tudi: Vodna KAMASUTRA: To je 8 fantastičnih SEKS položajev poletja 2020 💦

5. Ustavi ob cesti ... nepričakovano.

Ko si na vrsti za vožnjo ti in se nahajata sredi ničesar, kjer vaju nihče ne more videti, ustavi avto ob cesti. Najprej bo zmeden, kaj neki počneš, zato je to odličen trenutek, da mu preprosto rečeš nekaj v smislu: "Potrebna sem!" in zlezi na zadnje sedeže. Nedvomno se ti bo v hipu pridružil in obljubimo, da bo to en odličen seks na hitrco! ;)

Kot vidiš, ni treba, da vsa seksi presenečenja zahtevajo ogromno truda, še manj pa kup denarja. Včasih je dovolj, da ga ujameš neprijavljenega. Noben moški se nikoli ne bo pritoževal nad tem. ;)

Po predlogi www.readunwritten.com

Preberi še: To je EDINA skrivnost do večne ljubezni (sta jo že odkrila?)

Priporočamo tudi: Uou! Ne boš verjela, kaj se zgodi s tvojim telesom, če SEKSAŠ 3x tedensko (zaželela si ga boš TAKOJ zdaj!)