5 poročnih podrobnosti, ki se moškim najbolj vtisnejo v spomin

Ne govorimo o tvoji obleki ali vajinih zaobljubah. 

5 poročnih podrobnosti, ki se moškim najbolj vtisnejo v spomin (foto: Profimedia) Profimedia
16. 4. 2018

Če si se kdaj spraševala, kaj se ženinom najbolj vtisne v spomin na poroki, si lahko danes prebereš izjave petih poročenih moških in njihovih najbolj prijetnih spominov na veliki dan.

1. Srečanje celotne družine

"Na poročni dan mi je bilo pomembno, da je moja žena srečna in da stvari potekajo brez večjih zapletov. Poleg tega pa mi je bilo še toliko bolj pomembno, da se je lahko celotna družina udeležila poročnega obreda. Nekateri sorodniki moje žene namreč živijo v tujini in zato sva se res potrudila, da sva poroko organizirala v času, ko bodo lahko prišli vsi.

To je moj najlepši spomin z najine poroke, še posebej zato, ker je nekaj mesecev kasneje preminil ženin dedek, in je lepo vedeti, da sva lahko zadnje skupne trenutke ujela v slike in video."

2. Konec dneva

"Na celotni poročni dan me vežejo zelo lepi spomini in večkrat pomislim na stvari, ki so se odvile tisti dan. Najbolj pa izstopa trenutek, ko sva se poslovila od najinih gostov in se odšla stiskat v posteljo. To je lep opomnik, da je ta veliki dogodek le postranska stvar, najpomebnejša pa je ljubezen med nama."

3. Majhni trenutki

"Neizmerno sem vesel, da sva na poroki imela fotografe in snemalce, ker priznam, da se sploh ne spomnim, kako sem povedal svoje zaobljube. Tekom dneva so so mi v spomin najbolj vtisnil drobni trenutki. Smejanje z mojo ženo. Prvi ples. Prvi poljub kot mož in žena. V primerjavi z ostalimi, bolj pomembni trenutki, ki se zgodijo na poročni dan, so mi ti majhni bolj ostali v spominu, ker so me le ti popolnoma napolnili z ljubeznijo."

4. Nasmeh neveste

"V glavi imam ves čas podobo moje žene, v trenutku preden sva postala mož in žena. V očeh je imela zaljubljen pogled in na ustnicah najlepši nasmeh, ki je bil namenjen samo meni. Videti je bila čudovito. Večina poročnega dne postane velika zmeda v možganih zaradi vsega dogajanja, zato je to eden izmed trenutkov, ki sem si jih hotel najbolj vtisniti v spomin."

5. Vožnja do zabave

"Nikoli ne bom pozabil vožnje iz cerkve do lokacije, kjer je potekala zabava. To je bil prvi  trenutek v dneh pred poroko in na dan poroke, ko sva končno spet lahko bila malo sama. Če bi vožnja trajala malo dlje, bi zaspala v objemu in to naju ne bi prav nič motilo."

Vir: Cosmopolitan.com

Foto: Unsplash

Preberi še: Poglej, kakšna je bila Indira Ekić pred 10 leti!

Priporočamo tudi: Anamaria Goltes in Luka Dončić sta naredila nov korak v svoji zvezi!