Poredni Božiček: Top 5 seks položajev meseca (za reees vesele praznike)

Za takrat, ko zadnji trenutek ostaneš brez njegovega darila ... 😏

Poredni Božiček: Top 5 seks položajev meseca (za reees vesele praznike) (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2021

Prepričani smo, da ne bo imel nič proti, če mu (tudi) letos podariš nekoliko drugačno darilo. Da se mu nikakor ne bo mogel upreti, smo ga zate tudi prav posebej praznično zapakirali. Pa ni za kaj!

1. Napolnjena nogavička

Privoščita si misionarca po praznično, in sicer tako, da se uležeš na rob postelje in dvigneš noge ter obe skupaj nasloniš njemu na ramo. On naj vstopi vate stoje. Noge stisni močno skupaj, da bo občutek še tesnejši.

2. Vprežimo sani, pohitimo v snežne dni ...

Poiščita stabilno mizo oziroma karkoli, na kar se lahko uležeš in je v ravnini njegovega pasu, ter se uleži na trebuh tako, da imaš zadnjico na robu in ti noge visijo. On naj se močno oprime tvojih bokov, ti pa dvigni noge in jih ovij okoli njega – kot nekakšna seksi verzija vpreženih jelenčkov.

"Naslonil me je ob škatle z božičnimi okraski in si me vzel odzadaj ..." (vroča resnična zgodba)

3. Božičkov ples v krilu

Ne bomo izgubljali besed. Daj domišljiji prosto pot in mu priredi nepozaben ples, ki ga ne bo pozabil še dolgo po praznikih.

4. Praznična 69

Obrnjena drug proti drugemu, a vsak v svojo smer (69) se ulezita na bok. V svojo vagino nežno potisni vibrator, on pa naj te dodatno vzburja z uporabo majhnega klitorisnega stimulatorja.

Ostani zbrana, kolikor gre, saj to še ni vse. Na njegov penis natakni vibrirajoč obroč, nato pa se ga loti z roko. V kolikor mu je všeč analna igra, lahko poskusita tudi analni čep, medtem ko ga oralno zadovoljuješ.

5. Na božično noč

"Po misionarsko" se ulezita na posteljo tako, da ti glava visi preko roba, in vztrajajta tako dolgo, dokler ne čutiš, da ti je vsa kri stekla v glavo. Občutek rahle vrtoglavice in negotovosti zagotovljen – in to na najboljši možen način!

Prevod in priredba po predlogi Jill Hamilton

Bosta danes počakala Božička? Privoščita si 'ljubezenski objem', NAJ seks položaj meseca