5 načinov, kako ga zapelješ (ne da bi ti bilo treba sleči niti kosa oblačil)

Navodila zate, kako biti samozavestna in prepričana v sebe ter ga s pomočjo svoje ženske energije, očarljivosti in uma omrežiti kot ga ni do sedaj še nobena.

5 načinov, kako ga zapelješ (ne da bi ti bilo treba sleči niti kosa oblačil) (foto: Unsplash/Seth Doyle) Unsplash/Seth Doyle
12. 12. 2021

Ko spoznaš moškega, ki ti je všeč, bi najverjetneje naredila vse, da bi ga zapeljala – pa četudi to pomeni, da greš "preko sebe". Ni ti potrebno, saj obstajajo za to popolnoma enostavni načini, pri katerih ti ni treba sleči niti kosa oblačil!

Te zanima več?

Tvoj cilj je, da očaraš ne samo njega, ampak tudi njegov um in pri tem ostaneš to kar si, zvesta sama sebi.

Tukaj je 5 načinov, kako ga zapelješ s svojim srcem in dušo (namesto s svojim čudovitim telesom), da bosta lahko že od začetka zgradila zdravo razmerje:

1. Imejta intelektualni pogovor

On si želi mentalne povezanosti, ki bo pomagala pri njegovi vzdržljivosti in pritegnila njegov um, kar bo povzročilo, da bo začel razmišljati bolj globoko.

On hrepeni po zanimivih pogovorih, ki mu pokažejo, kdo si.

On hrepeni po ženski, ki lahko doda vrednost njegovemu življenju in omogoči rast razmerja.

Tukaj ni prostora za samozadovoljstvo, saj moški lahko hitro postanejo zdolgočaseni, ko primanjkuje spodbudnih stvari.

Definitivno pa ne išče ženske "za okras" – želi biti ponosen na to, da je s teboj.

2. Razvij pristno jedro

Moški ljubijo to, da jih (mentalno) zapelje ženska, ki ostane zvesta sami sebi navzven in navznoter. Všeč jim je, ko se ženska zaveda, kdo je, ko ve, kaj si želi in se ne boji izražati.

Poznati moraš svoje vrednote, ko pride do oblikovanja življenja in življenjskega sloga, ki ti je všeč, pa naj bo to z njim ali brez njega.

Si "ženska besede". Tvoja naravna prepričanja sijejo kot sonce. Omrežiš ga lahko v trenutku, saj je tvoja samozavest neverjetna. Vsak moški si te želi in tvoja resničnost je prav nalezljiva in osvežujoča.  

Moški imajo najraje ženske, ki so prizemljene in dobrega srca.

3. Postavi mu meje

Ko govorimo o razmerjih, bodo moški navadno na začetku poskušali, s čim lahko "pridejo skozi". Na tak način te bo preizkusil, če si dovolj močna, da se mu upreš.

To ne pomeni nujno, da želi biti nesramen, morda se niti ne zaveda, da to počne. Vendar pa si želi imeti pravo razmerje z nekom, ki ne "pritiska" preveč.

Dobri moški si zaslužijo žensko, ki ne bo prenašala sebičnega obnašanja. Želel bo, da mu pokažeš, da veš, kaj si zaslužiš s tem, ko boš ostala zvesta sebi. In to te bo naredilo še bolj privlačno.

Vendar pa postavljanje mej ni enako temu, da si ti do njega nesramna.

Gre za komunikacijo z namenom, da razrešita, kakšno obnašanje je nedopustno v vajinem razmerju. Meje, ki si jih bosta postavila, bojo temeljile na tvojih prepričanjih in vrednotah. In odnos do same sebe do odločil, kakšna bo vajina zveza in kako te bo on obravnaval.

Vedeti mu moraš dati, da se njegovo vedenje ne sklada s tvojimi vrednotami in da to od njega ni okej. Če te spoštuje, se ti bo oddolžil in to popravil.

4. Bodi strastna do stvari, ki jih počneš

Moškim se zdi zelo seksi, če do določene stvari v svojem življenju gojiš strast. Morda sicer gre za tvojo kariero, vendar pa raje vidijo, da gre za nekaj ne tako tipičnega (če je vse, o čemer lahko govoriš, tvoja služba, se bo sčasoma ohladil).

Ko imaš več "plasti", je to tisto, kar te loči od gruče. Moški si želijo vedeti, da obstaja še nekaj več, kot lahko vidijo na prvi pogled.

Kaj je tisto, kar ti da pogon? Kaj te nasmeje? On si želi spoznati, kaj se nahaja v tvojem srcu in duši, radoveden je, kaj ti prinaša v življenju srečo.

Ne glede na to, za kaj gre, ga bo zanimalo, saj te to dela posebno in oblikuje celotno sliko o tebi. In to ga lahko zelo vzburja.

5. Sprejmi svojo ljubkost

Kljub temu da okoli sebe ves čas poslušaš, kako moraš biti močna ženska z urejeno kariero, moške še vedno ta ženska energija zelo privlači in očara. Od tvoje obleke do tvojega načina hoje ali karizme; to so vse podzavestni znaki, ki moškega privabijo k tebi.

Tvoja energija govori še preden sama spregovoriš.

Moški imajo radi neodvisne in samozadostne ženske, kljub temu pa ga lahko odvrneš, če boš preveč dominantna in "moška".

S tem, ko boš odprla svoje srce in mu sledila, ga boš zagotovo omrežila. Pokaži, da si kljub vsemu mila in ljubka ženska (na kakršen koli način; z oblačili, kretnjami, obnašanjem).  

Umetnost zapeljevanja moškega morda zveni kot zapleten in dolgotrajen proces.

Vendar pa, ko pride do sprejemanja vsake entitete, ki smo jih omenili zgoraj, eno brez drugega preprosto ne gre.

Prav vsak od petih načinov, kako ga zapeljati s svojim umom in srcem ima razlog, zakaj je pomembno, da se sprejmeš takšno kot si. Če jim boš sledila, ga boš zapeljala brez, da bi morala pokazati svoje čudovito telo.

Prirejeno po: yourtango.com

Preberi še: V razmerju je ženskam lažje, če poznamo te resnice o moških! ali pa 7 stvari, ki jih zreli moški nikoli ne naredijo

Priporočamo tudi: 10 znakov, ki kažejo, da si odkrila svojo sorodno dušo