4 čudovite teme za pogovor, ki vaju bodo zbližale bolj kot karkoli drugega

Si že kdaj doživela katerega od spodnjih čudovitih intimnih pogovorov?

4 čudovite teme za pogovor, ki vaju bodo zbližale bolj kot karkoli drugega (foto: Profimedia) Profimedia
6. 9. 2020

Tisto, zaradi česar se dva zaljubita med seboj, so tudi dobri pogovori. Se strinjaš? Skozi pogovore poglabljamo naše občutke do drage osebe. No, in tukaj spodaj najdeš 4 čudovite teme za pogovor, ki vaju bodo zbližale bolj kot karkoli drugega:

1. Od mraka do zore

Poznaš tisto, ko se zvečer s partnerjem udobno namestita v postelji, namenjena sta zaspati, a se nenadoma zapleteta v pogovor, ki postane tako razburljiv, da vaju nič ne ustavi.

Izgubljata se v očeh drug drugega, obdana sta z občutkom veselja, miru in udobja. Besede partnerja se zdijo kot deja vu. Ta pogovor nadaljujeta vse do jutra, ko se na nebu prikaže sonce. In čeprav nisi niti zatisnila očesa, se zdi, kot da si ravnokar sanjala najčudovitejše sanje vseh časov.

2. Smejanje do solz

Ko sta z dragim resnično povezana, se kdaj zgodi, medtem ko ti on nekaj resno razlaga, da se te povsem iz neznanega poloti smeh. Četudi se vajin pogovor nadaljuje, se ti zdi, da smeh v tebi samo narašča. Kar na lepem planeš v krohot, ki mu kar ni in ni videti konca.

3. Misliti iste misli

Če partnerja preživita skupaj veliko časa, se njun um tako rekoč 'združi'. Nato lahko sledita toku naključnih misli eden drugega. Ko prideta do te točke, se ti zdi, da imaš sposobnost branja njegovih možganov. Poznaš to? Govoriš lahko o vsem, kar prešine tvojo glavo, in čudovito je, da ni potrebe, da bi ljubljeni osebi vsako stvar razlagala do potankosti.

4. Tišina je dragocena

Nedvomno je eden najčudovitejših pogovorov, ki jih lahko imaš s partnerjem, tisti, pri katerem se zdi sporadična tišina povsem naravna. Saj veš, tista prijetna tišina. Ko sta samo drug ob drugem in en sam dotik dokazuje, da sta dve osebi, ustvarjeni ena za drugo.

Vir: Culturacolectiva.com

Preberi še: Čudovita intimna vprašanja, ki jih (vsaj enkrat) zastavi svojemu partnerju

Priporočamo tudi: 9 vrst ljubezni brez prihodnosti, od katerih smo vsi izkusili že vsaj eno