30 dni je z dragim seksala le oralno! Poglej, kaj se je zgodilo ...

Če prejmeš ali nudiš oralni seks, to ni le popestritev vajinih intimnih uric, ampak obenem tudi afrodiziak za romanco. Avtorica članka je 30 dni s svojim dragim izkušala zgolj oralni seks. Moraš prebrati, kako se je vse skupaj odvilo ...

30 dni je z dragim seksala le oralno! Poglej, kaj se je zgodilo ... (foto: Profimedia) Profimedia
7. 8. 2021

1. dan: PRISILJENA SVA BILA IZSTOPITI IZ POZNANE RUTINE

Razmišljala sem, kako bi na zabaven način pristopila k nalogi – preveze čez oči, brez uporabe rok in podobno ... Privoščila sem si še celostno nego, kot takrat, ko veš, da boš spala z novim tipom. Nedvomno pozitivna poteza za dolgoletno razmerje.

13. dan: SAMO ORALNO HITRO POSTANE DOLGOČASNO

Zato sva stvari tu in tam popestrila. Z mini vibratorjem, prsti v nožnici za draženje točke G, oralni seks presenečenja sredi noči, mini vibrator zanj. Epska zabloda: pekoči bombon s poprovo meto pred oralnim seksom. Ojej, kako je peklo!

24. dan: ORALNI SEKS ... SPET?

Ko sem poskušala uvesti igračo zanj, ki simulira oralni seks na penisu, me je hitro zavrnil. Ima raje moja usta. Hudimana! In obenem tudi olajševalna informacija, če dobro pomislim. Sem pa bila navdušena nad prijemom klitorisa z dvema prstoma in neposrednim draženjem z jezikom.

31. dan: ORALNA ODISEJADA JE KONČANA

Ker seveda ni nič bolj privlačno kot tisto, kar je prepovedano. A najboljše pri vsem: po najinem oralnem festivalu zdaj na vse skupaj gledava nekoliko drugače. Recimo to, da njegov podaljšek v meni ni edina seksualna stvar, ki si jo lahko zamisliva.

Kako do čiste petke iz oralnega? Tole so fantastični nasveti zate in zanj!

Odlična ocena na oralnem izpitu (tistem v postelji, seveda) ne bo le dvignila temperature tvojim seksualnim izkušnjam, ampak se boš obenem v njegovih očeh nadgradila v legendarno bejbo in mu pokazala užitke, za katere ni niti slutil, da obstajajo. In ko je popolnoma predan, mu pokažeš, da to še zdaleč ni vse, kar znaš.

seks

Oralni zanj ...

LUBRICIRAJ

Pri oralnem zadovoljevanju fantov je celoten proces bolj ali manj osredotočen na se­sanje in lubriciranje. Povedano drugače – slina je tvoj najboljši prijatelj. Če ti ta mentalna slika povzroča nemalo težav, lahko posežeš tudi po kakšnem oralno prijaznem lubrikantu – Sliquid's Pink Lemonade te na babeland.com čaka za nekaj več kot 10 evrov.

NA TOČKO

Jezik zavrti okoli konice penisa, kot da obdeluješ ledeno palčko, potem pa poliži izredno občutljivo točko, kjer se konica stika s korenom. Za še bolj filmsko doživetje stokaj, ko stoka on. To bo procesu dodalo še nekaj prijetnih vibracij.

PREVIDNO Z DRUŽINSKIMI DRAGULJI

Njegova moda nežno objameš z dlanjo. Ko čutiš, da so se napela – ker je vznemirjen in nekoliko prestrašen, da nekdo šari po njegovih delikatnih kotičkih – spustiš, da se vrnejo v prvotno stanje. To je prijem vseh prijemov, alfa in omega ekspresne poti do njegovega orgazma.

POGRETO

Kolikor gre, ga vzameš v usta, kjer mu bo toplo in prijetno, potem pa se odmakneš in nežno pihaš na njegov ovlažen ud. In to potem nekajkrat ponoviš. Občutki, ob katerih se bo kar stopil – na dober način, seveda.

IZ OČI V OČI

Najlažji trik vseh časov. Ko si tam spodaj, med njegovimi nogami in z usti zasidrana na njegov ponos, poglej gor in ujemi njegov pogled. In potem poglej stran.

Oralni zanjo ...

DRAŽENJE

Začneš s hitrimi poljubi po vratu, se spustiš nekoliko niže in zaokrožiš z jezikom okoli bradavičk, potem pa se čez trebuh podaš do notranjega dela stegen. V pričakovanju bo v sebi divjala kot Kanye West, ko Taylor Swift dobi grammyja.

ZAČNI POČASI

Z jezikom počasi potuješ najprej gor in dol, potem pa v krogih okoli nje­nega klitorisa, da se dotakneš vseh njenih vročih točk. Priprave so pomembne. Počasi in vztrajno do drgetanja in orgazma.

POKAŽI NAVDUŠENJE

Povej ji, kako slastna in čudovita je njena češpljica ali kakorkoli že poimenujeta njene delikatne predele. Komplimenti, ki hvalijo njo in njeno špranjico, so med oralnim seksom več kot dobrodošli.

ROČNA DELA

Ko si tam spodaj, vstopi v njo z dvema prstoma, obrnjenima navzgor. Z odpiranjem in zapiranjem obeh prstov, kot da kažeš znamenje za mir, se bo prijetno dražila njena G točka - in vsi vemo, da je ta točka glavna zvezda vseh njenih najboljših orgazmov.

VERTIKALA

Drugačen pristop k oralnemu postopku je, če ona previdno poklekne na tvoj obraz, ravno toliko, da jo dosežeš s celim jezikom. Tako lahko sama nadzoruje kot in pritisk. Dodaten bonus: ta vertikalni položaj je odlična začetna točka za zimzeleni oralni položaj 69.

Kako posredovati namige in ohraniti njegov ego nepoškodovan?

Seksologi pravijo, da moraš le slediti pravilu Spodbujaj, ne odvračaj. Kar le pomeni, da ga elegantno vodiš s svojim stokanjem in neposrednimi 'oooh, kako paše', takrat seveda, ko on naredi nekaj zelo prav.

Ti pri tem le premikaj boke v zate najboljši položaj ali pa za vodenje uporabi prste. Fantom je tako ali tako všeč, če dobijo nekaj dobronamernih namigov za tvoj absolutni užitek.

Po predlogi Jill Hamilton priredil Darjo Hrib
Fotografije: Getty Images, promocijsko grdivo

Preberi še: Nenavadni kraji, na katerih moraš vsaj enkrat v življenju seksati in Naslednjič po seksu obvezno spijta kozarec VODE!

Priporočamo tudi: Veš, zakaj ni smiselno iskati 'tistega pravega'?