3 VROČI namigi za MAKSI sinhroni orgazem (ki si ga bosta zapomnila za vedno!)

Če bosta upoštevala tole 👇🏼, bosta doživela eksploziven sinhroni orgazem, ki vaju bo odpeljal v višave!

3 VROČI namigi za MAKSI sinhroni orgazem (ki si ga bosta zapomnila za vedno!) (foto: Profimedia) Profimedia
19. 11. 2021

1 Ženska prevzame nadzor!

Svojega žrebca enostavno zajahaj in vajeti dogajanja vzemi v svoje roke. Takšni akciji se gotovo ne bo upiral, saj od njega nadaljno dogajanje ne bo terjalo kakšnega hudega napora. Enostavno bo dal noge skupaj in užival.

Namig zanjo: Bodi ustvarjalnA. Zakaj za spremembo ne bi migalA npr. v krogih namesto zgolj gor in dol?

To je skrivnost za super strastni seks, o katerem sanjamo vse ženske!

2 Naj obdela RVOJO U-točko

Da bi ga na poti k svojemu vrhuncu dohitela (potem ko je on praviloma hitro 'tik pred zdajci') si gre pomagati z oralno stimulacijo pred samim spolnim občevanjem. Tovrstno ogrevanje si lahko omislita za odlično predigro.

Namig zanjo in zanj: Dražiti pa ne gre zgolj 'malega princa' ženskega orgazma, ampak tudi območje njenega sečevoda, ki leži tik nad vaginalno odprtino in pod ščegetavčkom. Draženje sečevoda je namreč nekaterim ženskam zelo prijetno, saj je ta poleg ščegetavčka.

3 Naj pokaže smisel za ritem

Ustavi ga v njegovi morebitni želji po hitrem, močnem in globokem porivanju v vojaškem ritmu ena-dve, notri-ven. Naj pokaže malo ustvarjalnosti in naj skombinira raje počasne, globoke porive z rahlimi.

Namig zanj: Naj prične najprej z manj močnimi, ki 'zadanejo' le prvo tretjino nožnice - to je njen najobčutljivejši del - in hkrati ne dražijo preveč glavice penisa. Z naraščanjem vzburjenja ženske naj povečuje delež globljih in močnejših porivov.

Fotografije: Profimedia