3 razlogi, zakaj njegov dom ni najboljša izbira za prvi seks

Si pri četrtem kozarcu vina, njegova roka je na tvoji nogi, tvoje spolne žleze so nabrekle kot kuhana cvetača in jasno je, da se večer lahko konča le na en način. Ostaja torej le še poslednja dilema: kje bosta končala – pri tebi ali pri njemu?

3 razlogi, zakaj njegov dom ni najboljša izbira za prvi seks (foto: Getty Images) Getty Images
13. 5. 2016

Običajno se dekleta ob prvemu seksu nagibajo k domačem teritoriju, ker to vsekakor zagotavlja določene prednosti.

Napotiti se v stanovanje novega izbranca je vendarle tvegana odločitev.

Mogoče ima res lep domek z neskončnim bazenom in posteljo s spominsko peno, a obenem prav tako obstaja možnost, da živi v slabo ogrevani kleti, kjer mu družbo dela na pol udomačena miš po imenu Praskica.

Tule so trije razlogi, zakaj njegov dom ni najboljša izbira za prvi seks ...

1Njegova kopalnica

Saj si že bila kdaj v kopalnici, ki jo uporablja dvajset-in-nekaj let star moški, kajne? Naključno odpadle dlake, nobenega mila za roke, straniščna školjka pa je videti kot pozno delo Jacksona Pollocka.

2 Obupno pohištvo

Koliko je možnosti, da dosežeš vrhunec na 80 krat 190 postelji, nad katero je nalepljen poster filma Kaznilnica odrešitve?

3 Dejavnik groze

Ker se vsi spoznavamo samo še prek spleta, že pred prvim zmenkom veš, da se on napaja na citatih Mohameda Alija in da je bil že dvakrat na Triglavu, ampak nikoli ne veš, ali je morda tudi psihotičen težak ali celo zaprisežen ljubitelj Damjana Murka. #strahintrepet

Po predlogi Julie Vadnal priredil Darjo Hrib
Fotografija: Getty Images

Preberi še, kako do privlačnosti, ki bo ljudi kar vlekla v tvojo bližino ali pa kateri je zmagovalni seks položaj za prvič!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri