19-letni Italijan v zvezi s 76-letnico, nad TEM, kar je storil zdaj, se zgražajo VSI (poglej v VIDEU)

Ne, ne gre za 'fejk' ljubezen, pravita, da sta čisto zares zaljubljena, zato ljudje zdaj nikakor ne morejo verjeti TEMU, kar si lahko pogledaš na posnetku.

19-letni Italijan v zvezi s 76-letnico, nad TEM, kar je storil zdaj, se zgražajo VSI (poglej v VIDEU) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 5. 2022

Pravijo, da prava ljubezen ne pozna starosti. Nek italijanski par se s tem strinja. 76-letno Italijanko je pred kratkim zasnubil njen 19-letni fant Giuseppe. 

Med njima 57-letna razlika

Starostna razlika jima ne predstavlja ovire. Ona je 57 let starejša od njega. Medtem ko veliko ljudi pravi, da je videti kot njegova prababica, je on tako zaljubljen, da jo je zaprosil.

@milina_gatta #greenscreen ♬ Originalton - Yaren Topcu🥷🏽

Meghan Markle prejela tragično novico, ki jo je najmanj želela slišati 😞

Par je postal priljubljen na TikToku, kjer je mladenič v videu, ki si ga je na družbenih omrežjih ogledalo več kot 16 milijonov ljudi, pokleknil na koleno in svojo partnerko strastno poljubil z več desetimi baloni v obliki srca.

@milina_gatta @peppedanna1 ♬ Vieni nel mio cuore - Ultimo

Nato se prikaže nekaj ljubkih fotografij njiju, na katerih fant nosi zlato verižico, bodoča nevesta pa drži vrtnico. Giuseppe je delil tudi sliko in osupljiv prstan. "To je šele začetek dolge serije," je dejal kljub kritikam.

Čeprav sta morda res zaljubljena, drugi ne razumejo povsem njunega odnosa in mnogi ugibajo o resničnih razlogih, zakaj bi Giuseppe zaročil toliko starejšo žensko.

Se spomniš vremenarke Danice Lovenjak? Zdaj bo vodila eno najbolj gledanih oddaj pri nas

Preberite več na Metropolitan.si

Fotografije: Profimedia, helena Kermelj