17 brutalno ISKRENIH nasvetov, ki bodo za vedno spremenili vajin SEKS (v + smislu)

Pa ni za kaj! 😘😘😘

17 brutalno ISKRENIH nasvetov, ki bodo za vedno spremenili vajin SEKS (v + smislu) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 4. 2021

Ne glede na to, kako vešča sta med rjuhami, zmeraj obstaja kakšen nasvet, ki lahko izboljša vajino seksualno igro.

Tukaj je kar 17 takšnih, ki jih morata slišati takoj zdaj:

1. Ne pričakuj od nekoga, da bo vedel, kaj želiš. Povej mu! S tem, ko boš partnerju jasno povedala, kaj ti ugaja, te bo lahko zadovoljil tako, kot si želiš in zaslužiš.

2. Porniči niso merilo dobrega seksa. Nismo vsi glasni, divji in nimajo vsi moški ogromnega penisa. Seks položaji bodo tudi v resnici še zmeraj videti tako narodni, a vendar porno filmi dajejo vtis glamuroznega seksa in ne pokažejo njegove realnosti.

3. Divje in hitro penetriranje s prsti v vagino ne nudi prijetnega občutka. Trik je, da to počneš počasi in v enakomernem tempu ter po možnosti z nekoliko upognjenimi prsti.

4. Pričakovanje in predigra sta najboljša načina za boljši seks. Če na pravilen način gradiš na seksualni napetosti, je le še vprašanje časa, kdaj bo skočil/-a nate.

Če se boš striktno držala TEGA, se boš 100% izognila slabemu seksu!

5. Za vse moške tam zunaj: vzdihujte, oglašajte se. Ženske ne maramo seksa s tihimi roboti. Če ne bi želele poslušati nobenih zvokov, bi se preprosto zadovoljile z vibratorjem.

6. Če želiš več seksa, pojdita spat naga. Pogostost seksa se bo v hipu povečala, in to zaradi seksi občutka med dotikanjem vajine gole kože in izpostavljenih delov telesa. Zahvali se nam pozneje!

7. Če lahko tvoj moški začuti svoj noht na prstu, ko se popraska po notranjosti svojega lica, je ta predolg za v vagino.

8. Spodnji del jezika ustvari čisto drugačen občutek, ko z njim ližeš golo kožo. Je veliko bolj gladek kot zgornji, saj ga le redko uporabljamo. Poskusi!

9. Seks "na suho" (še posebej z oblačili) je močno podcenjen.

Strokovnjaki razkrivajo: s partnerjem bi morala pogosteje "seksati NA SUHO" (TO je razlog!)

10. Samo zato, ker se ti zdi, da je vajin seks dolgočasen, to še ne pomeni, da morata narediti nekaj povsem norega, da bi ga izboljšala. Že nov položaj ali seksi spodnje perilo sta lahko dober uvod v raziskovanje novih poti.

11. Dotik določenih delov telesa lahko seks v hipu naredi boljšega: lopatice, ušesni mešiček, boki in ramena so odlične točke za začetek.

12. Ne boj se biti seksualno agresivna (seveda v pozitivnem smislu). Nisi pocestnica, če uživaš v seksu in veš, kaj želiš. V resnici večina moških uživa v tem, če se jim ženska odpre ter iskreno pove, kaj ji je všeč.

13. Ko si zgoraj, se premikaj bolj krožno in ne samo gor in dol.

14. Pri analnem seksu slina nikakor ni dobra zamenjava za lubrikant!

15. Občasno masturbiraj, četudi si v razmerju, da se povežeš s seboj. Ljudje namreč prepogosto pozabimo, kako zadovoljiti same sebe, ko se začnemo preveč zanašati na to, da nam bo nekdo drug zagotovil zadovoljitev.

5 razlogov, zakaj bi morala REDNO masturbirati, četudi sta že poročena

16. Moški, če ti ženska reče "ne nehaj", samo nadaljuj s tem, kar si počel in se izkaži, kot še nikoli doslej.

17. Pogovorita se o svojem spolnem življenju, saj ga bosta le tako lahko izboljšala. Če ti je dovolj prijetno, da z nekom seksaš, potem te ne bi smelo biti sram niti z njim o tem govoriti.

In še za konec ti polagamo na srce, da v seksu preprosto uživaj, namesto da se trudiš vsak gib in dotik do potankosti obvladati. Konec koncev je najpomembneje, da se imaš lepo.

Po predlogi readunwritten.com

Preberi še: Slovenke pravijo: To so najbolj SEKSI poklici pri nas (preveri, če je tvoj na seznamu)

Priporočamo tudi: "Poročila sem se s svojim 60-letnim tastom, in TAKŠNO je najino razmerje" (resnična zgodba)