"12 let sem se pretvarjala, da uživam v ORALCU, dokler se mi ni zgodilo TO" (vroča izpoved)

"Ideja, da me lahko moški pripelje do vrhunca le s konico jezika, se mi je zdela nora. Zato sem se kar 12 let pretvarjala ..."

"12 let sem se pretvarjala, da uživam v ORALCU, dokler se mi ni zgodilo TO" (vroča izpoved) (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo splet) Profimedia, Obdelava: Cosmo splet
18. 3. 2023

S prijateljico sva iz Londona odpotovali v Dublin praznovati dan svetega Patrika. Odločitev za izlet je bila nenadna, zato sva na voljo imeli le še hotel na letališču.

Od glave do pet oblečeni v zeleno sva se z avtobusom zapeljali do centra na ogled parade. Tam sva se pridružili gruči ljudi, ki so stali na ulici v mrazu, in pozdravljali mimoidoče nastopajoče. Kmalu sva opazili, da za nama stojijo trije moški, bili so Avstralci. Po tem, ko sva slišali nekaj njihovih noro smešnih šal, sva se jim pridružili v pogovoru in takoj smo se ujeli.

Da bi se pogreli, so naju fantje povabili na kosilo in nagnetli smo se v najbližjem baru ter naročili hrano in pivo.

Med mojim slačenjem plašča so se oči najbolj prikupnega izmed njih ustavile na mojem dekolteju, ki je kipel iz moje kratke zelene obleke. Da bi prekrila svoj nasmešek, sem se ugriznila v spodnjo ustnico in se usedla poleg Marka, pripravljena na flirtanje.

Do takrat, ko smo končno pojedli, smo spili že kar nekaj piva in se po glasnosti lahko primerjali s preostankom bara. Končno se nam je uspelo preriniti ven na ulico, pri čemer me je Mark prijel za roko, da ne bi padla po tleh.

Odpravili smo se v naslednji bar ulico nižje in tam šli takoj na plesišče, saj je igrala živa glasba. Mark mi je med nošenjem naslednje runde podal kozarec ter mi ob tem namenil zelo seksi nasmešek in pomežik.

Kmalu zatem je v ritmu glasbe ovil svoje roke okoli mene in me potegnil k sebi, mi privzdignil brado ter pritisnil svoje ustnice ob moje, z rokami pa mi počasi polzel navzdol po obleki.

Dotaknil se je prav vsake obline in krivine. Medtem ko se gruča v temi ni niti malo zmenila za to, kar počneva, je Markov jezik raziskoval moja usta, njegovi prsti pa so se počasi približevali tistim drugim ustnicam.

Pritisnil je svoje telo tesno ob moje in njegova roka je izginila pod moje krilo, naravnost v moje spodnjice. Pomaknil jih je na stran in začel drgniti moj ščegetavček.

Nato me je obrnil vstran od sebe, da sem gledala proti odru, mi privzdgnil zadnji del obleke in z dlanjo spolzel nazaj v spodnjice.

Svoje tople prste je pomikal vedno bolj navzdol po moji zadnjici, dokler se niso znašli globoko v meni. Glavo sem nagnila nazaj, da bi našla njegove ustnice in mu zastokala v usta, medtem ko sem skušala ohraniti trezno glavo.

Vsakič, ko me je Mark poljubil ali se me dotaknil, sem postajala bolj zagreta. Na koncu sva pristala v moji hotelski sobi, kjer si je Mark v istem hipu slekel majico in razkril lepo zagorelo, mišičasto telo. Potegnil me je k sebi ter v naglici zvlekel z mene obleko in spodnjice.

Nato se je zvalil name, me poljubljal po vratu in se pomikal vedno bolj navzdol proti trebuhu.

Z dlanmi je polzel po mojih nogah, ko so se njegove ustnice kar naenkrat znašle na notranji strani mojih stegen. Telo mi je otrpnilo od pričakovanja.

Lahko mi rečete, da sem nora, ampak nikoli nisem razumela, zakaj takšen cirkus okoli kunilingusa.

Mene je to vedno spominjalo na velik, pretirano moker pasji jezik, ki skuša črkovati abecedo. Zdel se mi je preveč neučinkovit, ko pa sem sama potrebovala divji in hitri seks s simultano vaginalno penetracijo in stimulacijo ščegetavčka.

Ideja, da me lahko moški pripelje do vrhunca le s konico jezika, se mi je zdela nora. Zato sem se kar 12 let pretvarjala.

Hlinila sem užitek vsakič, ko se je zgodilo, z "ooh" in "aah", medtem tipa grabila za lase in se ga trudila zvleči nazaj gor.

Seveda je to erotično in seksi – nikakor ne želim podcenjevati pomembnosti predigre – ampak zame ni imelo posebnega učinka. Če kaj, me je le žgečkalo in med oralnim seksom se pač ni dovoljeno smejati.

Nato pa sem se znašla v tisti hotelski sobi v Dublinu z glavo popolnega neznanca med mojimi nogami in o-moj-bog, kako fantastičen občutek je to bil.

Od naslade, pristnega užitka, sem grabila rjuhe, se zvijala in stokala. To je bilo nekaj, česar še nikoli prej nisem doživela.

Namesto, da bi nežno lizljal moja občutljiva mesta, se je Mark konkretno lotil mojega ščegetavčka – vlekel ga je, ga dražil, in grizljal – dokler nisem mislila, da bom eksplodirala.

S tem, ko se je občutek razširil do prav vsakega kotička mojega telesa, sem z rokami zgrabila njegove lase, tokrat zares. Držala sem njegovo glavo navzdol in prosila za še, dokler mi ni prišlo – glasno in močno, kot še nikoli doslej.

Vir: mamamia.com.au

Preberi še: Če nisi doživela TEGA, potem še zdaleč nisi imela najslabšega zmenka (7 krutih izpovedi o prvem zmenku)

Priporočamo tudi: “Moj fant se je med 'flašo resnice' poljubil z gejem ... Dvignil se mu je” (izpoved Slovenke)