10 seks stvari, za katere TI misliš, da si jih on želi v postelji (a si jih ne)

Spomni se na ta članek, ko boš naslednjič ob seksu spet premišljevala, kaj paše NJEMU, namesto da bi premišljevala o svojih občutkih!

10 seks stvari, za katere TI misliš, da si jih on želi v postelji (a si jih ne) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 5. 2022

1 Spuščanje zelo glasnih zvokov

Če si v postelji pristno glasna, potem to obdrži. Če pa medtem, ko ti prihaja, začneš glasno vzdihovati in ječati, samo zato, ker misliš, da je moškim to všeč, pa se motiš. Rajši se osredotoči na svoj orgazem in karkšen koli zvok že pride iz tebe (ali pa ne), bo v redu. Samo da je vse skupaj iskreno in ne zaigrano.

2 Uporaba otročjih izrazov

V vsakdanjem življenju sta lahko mucek in pikica (čeprav gre večini moških tudi to pošteno na živce), ampak med seksom pa vsakršne otročje izraze obvezno odstrani.

3 Izvajanje profesionalnih seks potez (in poz)

Kakršen je na primer "deep throat". Če ti ne gre in/ali ti zadeva ne diši, pač tega ne izvajaj. Ne boš verjela kakšne čudeže lahko delaš tudi brez globokega grla.

Enako velja za kakšne čudne seks položaje, ki si jih po vsej verjetnoti videla v kakšnem od erotičnih filmov. Če jih ne obvladaš in ti ob tem še ni najbolj prijetno, pusti te poze pri miru. Poveži se s sabo in predlagaj tisti položaj, ki najbolj paše TEBI. Pa kaj, če sta ga izvajala že tisočkrat.

Preberi: 6 nasvetov za oralni seks, ki ga ne bo nikoli pozabil

4 Ko neprestano izgovarjaš njegovo ime

Moškim je všeč, ko ga med seksom šepetajoče pokličeš po njegovem imenu, toda vse ima svoje meje. Če njegovo ime med seksom izgovoriš vsako minuto, to ni več seksi in zveniš samo še kot pokvarjena plošča.

5 Če imaš ves čas zaprte oči

Medtem ko nekateri že obsesivno poudarjajo, kako pomembno je, da se partnerja med seksom ves čas gledata v oči, obstaja še druga (velika bolj čudna) skrajnost, da med seksom ves čas mižiš.

Moški si to razlagajo samo na dva načina. 1. Da ga (zaradi ne vemo kakšnega razloga) med seksom nočeš gledati. 2. Da ves čas premišljuješ o nečem (ali nekom?) drugem.

6 Se vsakič pred seksom oblečeš v seksi spodnje perilo?

Ne sekiraj se, če imaš v navalu vroče strasti na sebi 'granny panties', moški jih po vsej verjetnosti sploh ne bo opazil. Res ti ni treba čisto vsakič zganjati takega cirkusa okoli zapeljivega spodnjega perila. V vsakem primeru je zanj to samo cunja, ki jo želi čim prej sleči in te uzreti golo.

7 Vlečenje za lase

Ga, da bi mu v navalu strasti pokazala, kako zelo si ga želiš, vlečeš za lase? Auč! Lahko sicer, da komu od moških to paše (mogoče ne bi bilo slabo, če se prej pozanimaš), a obstaja veliko drugih načinov, da mu pokažeš, kako zelo si ga želiš.

Preberi še: Si za grob seks? Spoznaj, kaj to pove o tebi ...

8 Ko samo ležiš in vse položiš v njegove roke

Med seksom običajno eden od partnerjev prevzame pobudo. Če je to on, to ne pomeni, da ti samo ležiš kot klada in on opravi vse delo. Moški si vedno želijo tvojega sodelovanja, ne da ga kar naenkrat prevzame občutek, da mu 'delaš uslugo' (in ti sploh ni do seksa).

9 Preverjanje pričeske

Moškim je vseeno, kako bo tvoja pričeska videti po tem, ko bo obema prišlo. Pravzaprav mu boš s 'seks pričesko' zagotovo najbolj všeč, zato v postelji pusti lase pri miru in se skoncentriraj na svoj orgazem.

10 Ko ti je vseeno

Pravim moškim je v postelji še kako pomembno, kaj si pri seksu občutiš ti. Želijo si, da boš po koncu prav tako zadovoljena in zadovoljna kot oni. Zato namesto, da se obnašaš, kot da ti je vseeno, v katerem položaju sta (še posebej če je tak, v katerem uživa samo on), raje jasno izrazi, kaj ti paše in kaj ne. Saj veš, dobra komunikacija je ključ do uspeha!

Ryan

Po predlogi Lane Moore in Franka Kobole prevedla in priredila Loti