10 izjav, s katerimi boš fanta odgnala DALEČ stran

Fant, ki si ga spoznala v petek zvečer, te je povabil na zmenek, in če si čisto iskrena, ti je tipček precej všeč. Odlično! Vse bo v redu, le pazi, da mu ne boš rekla ene od teh desetih stvari, ki 99,99 odstotka fantov požene v beg.

10 izjav, s katerimi boš fanta odgnala DALEČ stran (foto: Profimedia) Profimedia
21. 6. 2019

1

Naročiš malo mešano solato brez polivke in brez bolj redilne zelenjave, nato pa mu podrobno razložiš, kako, kje in za koliko si se pozimi zredila.

2

Poveš mu o seksu z neznancem za novo leto. Bila si popolnoma pijana, on je bil videti še kar okej in sta se dala dol kar na žuru. Tega sicer ne delaš vsak dan, nekajkrat na leto pa že.

3

Zastavljaš mu zvita vprašanja o njegovi bivši in si pri tem hujša od kriminalista. Še posebno te zanima, ali je imela lepše noge kot ti in kakšna je bila v postelji.

4

Z vsemi štirimi mu preprečiš, da bi plačal večerjo. Če že, plačaj polovico, sploh če je račun visok, ali pa mu vsaj na prvem zmenku pusti, da je džentelmen.

5

Omeniš karkoli v povezavi s svojimi nedavnimi ginekološkimi težavami. Mislila si, da bo kaj hujšega, a so bile samo glivice. In če se že pogovarjata o tem, omeniš, da si imela tudi splav.

6

Za vsako punco, ki gre mimo, ga vprašaš, koliko bi ji dal od ena do deset, ker te zanima njegov okus, medtem pa ti veselo ocenjuješ tipčke in špekuliraš o dolžini njihovega generala.

7

Poveš mu dolgo žalostno različico zgodbe o razhodu s tvojim bivšim fantom. Naj ve, da imaš z moškimi slabe izkušnje, zato naj si te nikar ne drzne prizadeti. Vsi tipi so prasci, itak!

8

Ves dan visiš na Facebooku in na Instagramu in objaviš vse, kar ima vsaj malo povezave z vama. Začneš s predjedjo, nadaljuješ s tvojo roko v njegovi, dokler ne pride na vrsto glavna jed ...

9

Rezerviraš si njegov čas za petek in soboto zvečer, oba prihajajoča vikenda in seveda bi ves poletni dopust rada preživela z njim. Vljudno ga prosiš, da bi letos izpustil taborjenje s fanti.

10

Preveč se trudiš, da bi bila videti poželjiva in seksi. Na tebi je vsega preveč: preveč nakita in bleščic, tvoj dekolte je preglobok, pete previsoke, žabe preveč mrežaste, nohti preveč umetni ...

Po predlogi Susan Hayden & Anna Breslaw priredila Alja Maček

Preberi še: To je tehnika, s katero boš svojega novega tipčka prebrala v 10 minutah