"Znorela bom! Njegovi starši naju prepogosto obiskujejo, razmišljam o ločitvi" (klic na pomoč ženske)

Ko boš prebrala, kaj je razlog, boš stisko te ženske razumela tudi sama. 😳

"Znorela bom! Njegovi starši naju prepogosto obiskujejo, razmišljam o ločitvi" (klic na pomoč ženske) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 5. 2023

Z možem imava majhnega otroka. Njegova starša živita na drugi strani države. Vsaka dva meseca nas obiščeta in ostaneta deset dni. Ker ne marata potovati skupaj, nas obiskujeta izmenično in bivata pri nas doma. Mojemu možu to odgovarja. Tudi njima, čeprav si želita še pogostejših obiskov.

No, meni to ni okej. Sem nesrečna. Svojo taščo in tasta imam rada, ampak sta preprosto preveč zahtevna gosta z veliko nezdravljene tesnobe. Vsak obisk se konča z ogromnim prepirom med mano in možem. Vse skupaj je tako stresno.

Ko sta pri naju, sem ves čas panična in izčrpana, to pa se nadaljuje tudi naslednje dni po tem, ko odideta. Posledica tega so zadnji meseci težke bolezni, spremembe v službi in nekateri težji finančni udarci. Izčrpana sem.

Pa vendar nihče ni pripravljen spremeniti tega dogovora, kar uničujoče vpliva na moj odnos z možem. Želi, da njegovim staršem povem, kako se počutim, ampak meni se zdi to noro.

Večkrat sem ga vprašala, ali bi lahko obiske skrajšala ali zmanjšala njihovo pogostost, a o tem z njima noče niti govoriti.

Bojim se, da se bova ločila, saj bova lahko le tako ohranila zdravo pamet in se rešila vseh teh obiskov. Ljubim svojega moža in ne želim, da pride do tega.

Vir: Slate

"Ženi za hrbtom sem se dobil z escort damo, nato pa šokiran ugotovil, ZA KOGA v resnici gre"
(resnična zgodba)