Znane voznice

So nam zaupale, kakšen avto vozijo in kakšnega si želijo voziti.

29. 3. 2007

Rebeka Dremelj

Rebeki avto ogromno pomeni in ji je kot drugi dom. V avtu je že prespala, jedla, se preoblačila, vsaj štirikrat mesečno jo ustavijo policaji, skratka dogodivščin še in še. Najbolj ji je v spominu ostala tista s počeno gumo, ki se je je – v dežju – lotila zamenjati sama. Sicer pa skrb za avto raje prepusti svojemu Sandiju.

Tjaša Železnik

Tjaši avto v glavnem pomeni prevozno sredstvo, se pa ne bi branila dobrega avtomobila. Najbolj pomembna ji je varnost, zato bi bil njen sanjski avto večje terensko vozilo. Trenutno vozi Peugeot 206, za katerega ji pomaga skrbeti oče, čeprav zna tudi sama preveriti olje in napolniti pnevmatike.

Sanja Grohar

Sanja ni pretirana ljubiteljica avtomobilov, ji je pa na pogled najbolj všeč mercedes cabrio. Sanja pravi, da se ji zdi normalno, da ima uspešen moški tudi dober avto, vendar na njo to ne naredi vtisa, predvsem če bi jo s tem želel osvojiti. Osvajanje z avtomobilom ji namreč predstavlja največji minus.

Žana

Žanin prvi avto je bila zelena ‘petka’, ki si jo je kupila sama, nedosegljiv Mustang pa je njen sanjski avto. Njen avtomobil je napol stanovanje, saj je veliko na poti in zato s seboj prevaža vse, kar bi utegnila potrebovati. Tudi ličila, s katerimi se, kadar se ji mudi, naliči, medtem ko čaka pred semaforjem.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri