Zmagovalka Cosmo mature 2011 gre v New York!

Zmagovalka multimedijskega izziva Cosmo matura 2011, ki si ga premierno spremljala v prvi polovici letošnjega leta, bo s Cosmopolitanom in enim od glavnih pokroviteljev akcije, Clinique, poletela naravnost čez veliko 'lužo' ...

18. 11. 2010

Zmagovalka bo v mestu, ki po številu prebivalstva velja za največje mesto v ZDA in ki ga mnogi poznajo tudi po imenih: ‘Mesto, ki nikdar ne spi' (The City That Never Sleeps) ter Veliko jabolko (The Big Apple), ekskluzivno:

In to je zgolj ena od številnih nagrad, ki bo z lovoriko Cosmo maturantke 2011 pripadla zmagovalki, sodelovanje pa se bo več kot izplačalo praktično vsem dekletom, ki bodo bogatile blogosfero prihajajoče Cosmo mature 2011.

Prijave le še do konec novembra!

Možnosti prijav na Cosmo maturo 2011 so še kako odprte (ker bo tako le še do 30. novembra, ne oklevaj o tem obvestiti znanko, prijateljico ali sorodnico, ki jo prav letošnje šolsko leto čaka velika maturitetna preizkušnja).

In nikoli se ne ve. Morda boš prav ti (ali prijateljica, ki si jo napotila na naš multimedijski izziv) tista, ki bo sredi naslednjega leta vzkliknila:

  • The City of New York, prihajam ;)