Zložljivi telefoni so nazaj! Ta je na voljo z unikatnimi dodatki (dizajn Maje Ferme)

Ta tehnološki trend nikakor ni muha enodnevnica!

Zložljivi telefoni so nazaj! Ta je na voljo z unikatnimi dodatki (dizajn Maje Ferme) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
2. 12. 2021

Zložljivi telefoni, ki so bili zelo popularni konec 90-ih in v začetku novega tisočletja, so nedvomno nazaj in me smo navdušene! Ne samo, da so izredno funkcionalni, ker jih lahko pospraviš tudi v najmanjšo torbico, še super modnega dizajna so.

V mislih imamo novi telefon Samsung Galaxy Z Flip3 5G s posebnimi dodatki, ki jih je oblikovala modna oblikovalka Maja Ferme in telefonu dodajo vrednost ter izboljšajo uporabniško izkušnjo.

Izgled telefona Samsung Galaxy Flip3 5G resnično pritegne. Njegova kompaktna velikost, ko se zloži, se prilega tudi najmanjšim žepom, sicer pa ga uporabljaš v njegovi polni velikosti.

Prednost telefona je definitivno v njegovem zunanjem zaslonu. Na njem lahko preveriš sporočila, posnameš fotografije, predvajaš glasbo in še veliko več - ne da bi ti bilo za to treba odpreti telefon. 4,8 cm velik zaščitni zaslon prikazuje obvestila in omogoča intuitivno interakcijo z njimi. 

Glavni zaslon na 17,03 cm prinaša gladko drsenje, pomikanje, vlečenje in spuščanje. Gre za najživahnejši, najsvetlejši in najbolj tekoči zaslon na Galaxy Z telefonu do sedaj.

Gotovo te zelo zanima še kako se obnese kamera?

Selfije lahko posnameš z dvojno kamero na zunanjem zaslonu. Zunanji zaslon ti namreč omogoča predogled. Enostavno pritisni gumb za glasnost, ki se nahaja ob strani in sproži.

Snemanje trenutkov z enim posnetkom se je spremenilo za vedno. Sedaj lahko delaš fotografije in video posnetke enostavneje kot kdajkoli prej s prepogljivim načinom. Vse, kar moraš narediti, je, da prilagodiš kot in stopiš nazaj za prostoročno snemanje selfijev.

Kaj pa nočni način?

Zamegljeni video posnetki bodo sedaj postali smo tvoj izbrani slog. Postavi Galaxy Z Flip3 5G na ravno ploskev. Prepogljiv način bo deloval kot stativ in telefon bo stal pod določenim kotom in poskrbel za stabilizacijo kamere, ti pa boš že ob prvem poskusu naredila izjemen posnetek.

Predvidevamo, da ti bo zelo všeč tudi njegova večopravilnost!

Razdeli zaslon telefona na dva dela in se loti več opravil hkrati kot prava profesionalka. Hkrati lahko poslušaš svoj YouTube seznam predvajanja in pišeš frendici - nato pošlješ osupljiv selfi in opazuješ, kako bodo začele prihajati reakcije. 

Za vedno te bo rešil tudi tesnobe vsakič, ko si s telefonom blizu vode, saj je Samsug Galaxy Flip3 5G prvi vodoodporni zložljivi mobilni telefon na svetu. Ni se ti treba bati pljuskov, zdrži lahko kar 1,5 metra pod vodo in to do 30 minut brez prekinitve gledanja posnetkov.

Te je že pritegnil njegov trendi izgled?

Ta je nastal v sodelovanju z modno oblikovalko Majo Ferme, ki je za mobilni telefon ustvarila lepe in funkcionalne dodatke. 

Pri oblikovanju je izhajala iz njegove uporabne funkcije, ki se s pomočjo paščkov še poveča. S paščki namreč omogoča enostavnejše držanje/upravljanje s telefonom, shranjevanje oziroma pripenjanje telefona,….gre za nove modne dodatke za telefon z izrazito uporabno in obenem modno funkcijo.

Pri tem igra modni del prav tako poglavitno vlogo. Logomanija je trenutno v modi velik trend, zato je pri oblikovanju izhajala iz logotipa FERME, ki so ga redizajnirali na sodoben način v trendovski unisex vzorec, ki ponuja številne odlične modne kombinacije z ovitki telefona kot tudi z oblačilnimi kosi.

Več o mobilnem telefonu Samsung Galaxy Flip3 5G najdeš TUKAJ.

Omejena kolekcija Samsung x Maja Ferme predstavlja trak za ovitek telefona, ki prepreči, da bi le-ta padel iz rok in pripadajoči ovratni trak s karabinom. Komplet obeh trakov bo ekskluzivno na voljo kot darilo ob nakupu telefona Samsung Galaxy Z Flip3 5G v Samsung prodajnem centru Citypark in na decembrskih Samsung prazničnih promocijah v prodajnih centrih v omejenih količinah.

Fotografije: Nejc Puš in Samsung promocijsko gradivo