Zložljivi pametni telefon, ki navdušuje s svojo izjemno obliko in uporabnostjo

Pametni telefon Galaxy Z Flip4 navdušuje s kompaktno obliko, ki spominja na morsko školjko in ponuja edinstvena doživetja, ki jih ne omogoča noben drugi pametni telefon. Njegov dizajn je njegova vrlina in zaradi tega ga obožujejo uporabniki po vsem svetu. Tem je naprava na voljo v vijolični, grafitni, rožnato zlati in modri barvi.

Zložljivi pametni telefon, ki navdušuje s svojo izjemno obliko in uporabnostjo (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
31. 8. 2022 | Promocijsko sporočilo

Popolnoma prilagodljiv

Njegova posebnost je tudi izjemno zmogljiv in prilagodljiv pomožni zaslon na sprednji strani telefona. Priljubljene digitalne aplikacije, ki jih uporabljaš vsak dan se lahko prikažejo na 4,82-centimetrskem zaslonu. Tako imaš hiter dostop do sporočil, aplikacij in pripomočkov, brez da telefon sploh odpreš in uporabiš glavni zaslon.

Ta zaslon lahko tudi popolnoma vizualno prilagodiš z uporabo videov, fotografij ali lastnim AR emojijem ter tako personaliziraš številčnico ure. Z različnimi nastavitvami ga preprosto posodobiš skladno s svojim razpoloženjem in stilom.

Odličen za snemanje videov in ustvarjanje fotografij

Glavni zaslon tega telefona meri 17 cm in ti ponuja izjemen ogled vsebin, igranje igric ali pa delo, če je to potrebno. Njegovi uporabniki obožujejo funkcionalnosti v pregibnem načinu, ko lahko prostoročno ustvarjajo izjemne video posnetke, posnamejo prostoročne fotografije in klepetajo z družino ali prijatelji. Tudi ta funkcionalnost je sedaj nadgrajena s funkcijo FlexCam.

Galaxy Z Flip4 prinaša izboljšanje kamere in z njimi povezane funkcije. Sprednja kamera za snemanje selfijev ima 10 MP, zadnji ultraširoki kameri imata vsaka po 12 MP. Selfije lahko posnameš z glavno kamero, medtem ko si na pomožnem zaslonu ogledaš predogled. Nove posodobitve programske opreme omogočajo, da je Hitri posnetek pripravljen na še več dogajanja pod vsemi koti, tako med zloženim kot FlexCam načinom.

Za snemanje in fotografiranje ob slabih svetlobnih pogojih in ponoči pa je pri obeh napravah zdaj na voljo še funkcija Nightography, ki je je bila prvotno predstavljena le kot del S22 serije. Ta te bo navdušila z izjemnimi nočnimi posnetki.

Vzdržljiv in izredno močan

Za dolgo delovanje poskrbi razširjena 3.700 mAh baterija. Tudi če se vam zgodi, da si jo pozabil popolnoma napolniti, se bo s super hitrim polnjenjem do 50 odstotkov zmogljivosti napolnila v približno 30 minutah. 

Da te ne bodo skrbele praske ali pa kakšna poletna nevihta je ta telefon tudi odlično zaščiten. Je vodoodporen po standardu IPX8 in najodpornejši zložljivi telefon Samsung do sedaj z ekskluzivnim Corning® Gorilla® Glass Victus®+ steklom. Tečaj pa je zaščiten z najodpornejšim aluminijastim okvirjem podjetja Samsung. Izjemno tanko steklo je tisto, ki še nikoli ni bilo tako močno. Edinstvena sestava glavnega zaslona, ki je zložljiva, prožna in trpežna, je kos vsakodnevni obrabi in zmore še več pregibanj kot predhodnik. 

Ključni element zložljivih pametnih telefonov Samsung je ultra tanko steklo, patentiran material, ki ga je mogoče zložiti več sto tisočkrat, pri tem pa ohrani trpežnost in trdnost. Ker priljubljenost zložljivih naprav hitro narašča, Samsung v želji, da bi potrošnikom zagotovil še več zložljivih naprav, še naprej izpopolnjuje proizvodnjo ultra tankega stekla.

V videoposnetku si oglej nekaj ključnih korakov pri ustvarjanju ultra tankega stekla (eng. Ultra Thin Glass), vključno s tem, kako Samsung izreže, oblikuje in polira vsak kos za največjo vzdržljivost in najvišjo kakovost končnega izdelka. Z vodenjem in neverjetno osredotočenostjo pri izdelavi zložljivi naprav Galaxy podjetje vsekakor izboljšuje vsakdanje življenje uporabnikov pametnih telefonov, ustvarjenih za moderno dobo. 

Več informacij o modelu Galaxy Z Flip4 je na voljo na povezavi: https://www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-z-flip4/.