Ženske, ki nimajo časa za pospravljanje, so našle to rešitev

Sprehodi v naravi, čas za prijatelje, skrb za zdravo prehrano, vsakodnevne obveznosti in čas zase. To so najverjetneje tvoje najpomembnejše vrednote. In ko prideš domov, te čaka gora perila, posode in prašne police? Verjetno se sprašuješ, kje boš našla čas za vse to. In potem odlašaš. Prah pa se nabira.

29. 11. 2018 | Promocijsko sporočilo

Prah te lahko pripelje do alergije

Prideš do trenutka, ko se začneš spopadati s težavami, za katere ne najdeš razloga. Si mislila, da si naredila že vse za svoje dobro počutje? Spomni se, kolikokrat nisi imela časa, da bi posesala ali pobrisala prah. Ah, saj boš naslednji teden. Tu lahko tiči vzrok za tvoje slabo počutje. Morda celo za nastanek alergije. Saj veš, tisti skrivnostni prah, ki se je prikradel pod posteljo, ki se skriva pod posteljo, na policah, tam, kamor tvoj pogled niti ne seže?

Enostaven način, kako preprečiš alergije

Ker ti sesanje krade dragocen čas, za nekatere je tudi fizično naporno opravilo, ti bo nov vakuumski robotski sesalnik iRobot® Roomba® e5 zagotovil ne samo čisto stanovanje brez prahu, temveč tudi čistejši zrak. Ker je to dejansko robot, bo vse delo opravil sam. Ti mu boš dala navodilo s svojega telefona, naj posesa stanovanje, in ko se boš vrnila, bo stanovanje zračno, čisto in ti se boš lahko brez slabe vesti spočila ali v roke vzela svojo najljubšo revijo.

Za čistejši zrak

Tehnološko dovršen robotski sesalnik iRobot® Roomba® e5 med sesanjem ne dviguje prahu. Je tako zelo napreden, da posesa še prah iz zraka, zato bo na tvojih policah kar naenkrat manj prahu, ki najpogosteje kvari izgled našega stanovanja. Že drugo opravilo manj. In kaj je najboljše? Kadar si utrujena in posesaš na hitro, za tabo ostane še veliko prahu. Pri robotu Roomba® e5 se to ne bo nikoli zgodilo. Dovršena je s prav posebno tehnologijo sesanja Power-Lifting, ki omogoča petkratno moč sesanja, visokoučinkoviti filter pa brez težav opravi z umazanijo in živalskimi dlakami, tudi z očem nevidnimi.

Privošči si več časa zase

Si alergična tudi na cvetni prah, plesen, ki nastaja, ko je zunaj mokro in v stanovanu še ne kurite? Tudi pri tem ti bo v veliko pomoč nov sesalnik, ki zajame kar 99 odstotkov cvetnega prahu, plesni, praha ter mačjih in pasjih alergenov iz vsakega skritega kotička. Spoznaj novega prjatelja in si privošči več časa zase. Ti boš hvaležna novemu robotskemu sesalniku iRobot® Roomba® e5, tvoji prijatelji pa tebi, ker boš kar naenkrat imela več časa zanje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri