Zbiranje rok z dr. Manco Košir

Sedmi dobrodelni projekt za pomoč otrokom in mladostnikom iz socialno šibkejšega okolja na poti do izobrazbe se pričenja z zbiranjem rok v Mercator centru v Šiški v družbi Mance Košir.

23. 11. 2012

V soboto, 24. novembra 2012, se bo med 10. in 12. uro v ljubljanskem Mercator centru v Šiški odvil prvi dogodek v okviru dobrodelne akcije NIVEA Podajte nam roko!.

Tradicionalnemu vseslovenskemu projektu, ki v sodelovanju podjetja Beiersdorf in Zveze prijateljev mladine Slovenije letos poteka že sedmo leto zapored, se bo pridružila priznana slovenska avtorica novinarskih prispevkov, poljudnoznanstvenih, strokovnih in znanstvenih člankov ter šestnajstih knjig, naša zvesta ambasadorka dr. Manca Košir. V Mercatorju v Šiški bo skupaj z obiskovalci in v družbi Dedka mraza zbirala odtise in obrise dlani.

Letošnja tema akcije Podajte nam roko! so želje, zato si lepo vabljena, da na svojo odtisnjeno ali obrisano dlan zapišeš tudi svojo željo.

Vse želje bo v veliko vrečo podanih rok zbiral Dedek mraz, ki bo poleg toplega nasmeška nudil tudi nekaj dobrot.

Za vsako podano roko pa bo podjetje Beiersdorf d.o.o. v Učni sklad NIVEA prispeval 0,5 EUR! Sredstva iz Učnega sklada NIVEA so v celoti namenjena štipendiranju otrok in mladostnikov iz socialno šibkejšega okolja, ki jih izbere Zveza prijateljev mladine Slovenije na pobudo svojih lokalnih društev iz cele države.

Odtise dlani se bo zbiralo od 23. novembra do 14. decembra 2012 tudi na spletni strani www.nivea.si/roke.