Zaupaj svojemu instinktu

Si že kdaj začutila slutnjo, ki se je izkazala za resnično? Šesti čut ti lahko pomaga, da se boš v prihodnje pravilno odločala o poteku svojega življenja.

27. 3. 2007

Intuicija je neposredno dojemanje oziroma zaznavanje bistva česa, ki je neodvisno od tvojega razumskega razčlenjevanja. Instinkt pa je prirojeno in nehotno teženje k nekemu določenemu ravnanju. Občutek intuicije je treba negovati, saj nam le-ta zbistri prihodnost in nas vodi v pravo smer.

Preverjanje

Slutnja je nedoločen občutek, ki ti pove, da se bo zgodilo nekaj neprijetnega, zato je nikar ne presliši, ampak jo spodbujaj. Ko opaziš znake, jih zaupaj tudi ožji družini ali najboljšim prijateljicam … Morda bodo tudi one opazile kaj nenavadnega.

Zgovorno telo

Bodi pozorna na znake svojega telesa, včasih tvoje telo namreč nekaj sluti, še preden se tega zavejo tvoje misli. Pospešeno dihanje ali mravljinci po telesu sta dovolj zgovorna znaka, da se nekaj dogaja. Pozornost usmeri na to, kako se počutiš v družbi določenih ljudi.

Energija med odnosi

Bodi pozorna na namige iz okolja. Čeprav si osredotočena na dogajanje zdaj in tukaj, lahko iz okolice zaznaš namige, da je nekaj narobe. Opazuj energijo, ki se pretaka med ljudmi, in začutila boš, kdaj so odnosi pristni in kdaj prihaja do zaostrovanja ali prikrite napetosti.

Ko te šesti čut prevara

Ne bodi razočarana, če te bo šesti čut prevaral in ne boš imela prav. Z vajo se boš naučila ločiti, kdaj poslušati svoj notranji glas in kdaj ga mirno preslišati Z razvijanjem intuicije boš začela iskati boljše rešitve tudi pri reševanju vsakdanjih težav. Rešitve bodo postale veliko bolj kreativne, predvsem pa se boš naučila razločevati, kdo je vreden tvojega zaupanja in kdo ni.

Intuicija ti bo pomagala pri odločanju, kaj je prav zate in ne, kaj drugi mislijo, da je prav. In ravno to je ključ do polnega in uspešnega življenja, s katerim boš zadovoljna ti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri