Zaščiti svojo kožo, zaščiti svojo lepoto

Celoviti izdelki za zaščito kože pred soncem, kožo globinsko ščitijo pred škodljivimi UV-žarki in jo hkrati skrbno negujejo glede na njene individualne potrebe.

Zaščiti svojo kožo, zaščiti svojo lepoto (foto: Shutterstock) Shutterstock
20. 6. 2012 | Promocijsko sporočilo

Strokovnjaki znamke Eucerin® so v ta namen razvili trojni zaščitni sistem, ki izpolnjuje največje zahteve kože in nudi idealno rešitev celo za daljšo izpostavljenost soncu.

Eucerin® trojna zaščita pred soncem

Eucerin® zaščita pred soncem nudi širok nabor izdelkov za vse potrebe in želje potrošnikov ter tako omogoča varno uživanje na soncu.

Eucerinova linija za zaščito pred soncem obsega izdelke za obraz in telo, za kožo nagnjeno k alergijam ter izdelke za dojenčke in otroke. Izdelki so primerni tudi pri športnih aktivnostih, linijo pa zaokroža gel za nego kože po izpostavljenosti sončnim žarkom.

Eucerin© prozoren sprej (ZF 30 in ZF 50) zagotavlja 100-odstotno prozorno zaščito, zato je primeren za športno aktivne ljudi, ki med telesno vadbo preživijo veliko časa na soncu, odlično pa učinkuje tako pri močni poraščenosti telesa kot tudi pri plešavosti in aknah.

Zaželen je tudi pri ljudeh z mastno kožo, saj kože dodatno ne masti. Izdelek je izjemno odporen proti vodi ali potu in ne vsebuje emulgatorjev, barvil in konzervansov. Klinično je dokazano, da koža izdelek dobro prenaša.

Za vse tipe kože in vse potrebe kože

Linija izdelkov Eucerin®SUN za zaščito pred soncem, se odlikuje prav po tem, da nudi izdelke za vse potrebe in tipe kože, tako za obraz kot telo. Eucerin© SUN matirni fluid (ZF 30 in ZF 50+) nudi inovativno zaščito pred soncem za obraz, saj ščiti obraz z edinstveno biološko zaščito celic z naravno učinkovino.

Poleg učinkovitih UV filtrov linija Eucerin® za zaščito pred soncem namreč vsebuje biološki licochalcon A, ki zmanjšuje oksidativni stres in dokazano ščiti kožne celice pred nastajanjem prostih radikalov zaradi sončnega sevanja.

Lincochalcom A je naravna sestavina iz korenin sladkega korena. Embalaža je majhna in zato ravno pravšnja, da zasede stalno mesto v toaletni torbici in nas spremlja povsod. Za učinkovito zaščito kože pred soncem je namreč pomembno, da zaščitni gel na kožo nanesemo večkrat.

Eucerin®After Sun losjon je idealen za nego kože, ki je bila dalj časa izpostavljena soncu. Aktivno ublaži sončne opekline ter hladi, pomirja in regeneriria kožo, ki je obremenjena zaradi sonca. Ne vsebuje barvil in dišav, odlikuje ga lahka formula, ki se hitro vpije.

Eucerin®After Sun losjon deluje protivnetno in je primeren za nego opečene kože, saj občutno zmanjša pordelost in neprijetno napetost kože. Vsebuje tudi vitamin E, ki kožo krepi in v njej vzpostavlja lastni zaščitni sistem.