Zapravljivke vseh zapravljivk - prihaja mesec povrnjenih nakupov!

Z mesecem marcem se je začelo čisto posebno praznovanje, ki bo trajalo vse leto. In razveselilo predvsem zapravljivke. Za to bodo poskrbeli v dm drogerijah po vsej Sloveniji.

Zapravljivke vseh zapravljivk - prihaja mesec povrnjenih nakupov! (foto: Shutterstock) Shutterstock
22. 5. 2013 | Promocijsko sporočilo

Junij - mesec povrnjenih nakupov!

Po uspešni marčevski aktivnosti, ko je dm razveselil številne kupce in jim povrnil nakupe, so se odločili, da vas ponovno nagradijo. Tudi v mesecu juniju boste imele možnost, da vam dm povrne nakup.

Aktivnost Povrnjeni nakupi poteka v sklopu praznovanja 20-letnice obstoja podjetja dm drogerie markt v Sloveniji.

Da praznovanje 20-letnice res ni kar tako, ti v dm-u dokazujejo praktično vsak mesec. V marcu so presenetili s Povrnjenimi nakupi, od aprila do julija te nagradijo s petkratnimi točkami na posebej označene izdelke,  junija pa ponovno razveseljujejo z že poznano aktivnostjo – Povrnjenimi nakupi.

Vsak delovni dan v juniju bo simpatični radijski voditelj Denis Avdić v jutranjem programu Radia 1 izžrebal eno dm prodajalno iz enega obarvanega območja. Dm bo vsem, ki se bodo vrnili v prodajalno z datumsko ustreznim računom, povrnil nakup v obliki popusta na izdelke po lastni izbiri.

Dm mesec pornjenih nakupov

Si zamudila žreb?

Brez skrbi! Izžrebane prodajalne bodo vsak dan objavili tudi na dm-ovi spletni strani ter na dm-ovem Facebook profilu.

Obiščite prodajalno dm in ne pozabite shraniti računa, saj vas poleg številnih ugodnosti lahko nagradijo še s povrnjenim nakupom.  Praznujmo skupaj!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri