Zapoj božično-novoletno pesem v slogu Tine Maze

Tina Maze, ki se veseli novih izzivov na zasneženih poljanah, se je ob smučanju že izkazala tudi s pevskim talentom. Ustvari božično-novoletno pesem, jo pošlji prijateljem in si pribori privlačne Milkine smučarske nagrade!

9. 12. 2013 | Promocijsko sporočilo

Tinina pesem My Way Is My Decision je v slabem letu dni na YouTubeu zbrala skoraj pol milijona ogledov, osvojila pa je tudi radijske postaje. Zdaj Tinin sponzor Milka navijače najboljše smučarke na svetu poziva, naj preko spletne strani www.milkaskistars.com sodelujejo v nagradni igri »Alpsko petje«, ki spada v sklop aktivnosti »Nežne snežne igre«, in z ustvarjeno božično-novoletno pesmico (priredbo klasike »Jingle Bells«) popestrijo praznični čas svojim najbližjim.

Sezona Nežnih snežnih iger (Games of Tenderness), ki se je začela z igro »Skupne želje« ter »Zimskimi objemi«, je sicer že v polnem teku. Za sodelovanje pri »Alpskem petju« moraš zgolj uporabiti spletni vmesnik ter pokazati svojo glasbeno kreativnost!

Nagrade vsak mesec, na koncu poslastica za tri srečneže

Milka bo sodelujoče v spletni igrici – kasneje ji sledita še dve – tudi izdatno nagradila. Vsak mesec bo tako nekdo prejel:

1.) smučarsko opremo, ki jo sestavljajo Milkine originalne smuči ter eleganten smučarski kombinezon;

2.) par originalnih smuči Milka;

3.) elegantno Milkino puhovko;

4.) Milkino smučarsko spodnje perilo;

5.) Milkino majico z dolgimi rokavi in čepico ter

6.-10.) Milkin paket presenečenja.

Med vsemi sodelujočimi v »Nežnih snežnih igrah« bodo na koncu izžrebani tudi trije, ki bodo v času zaključku FIS svetovnega pokala v švicarskem Lenzerheideju (14.-16. marec) deležni VIP tretmaja. Poleg nastanitve, prevoza, prehrane, VIP vstopnice ter paketa presenečenja bodo srečni nagrajenci v živo spoznali tudi Milkine smučarske zvezdnice.

Milka

Več informacij najdete na spletni strani www.milkaskistars.com