Zapeljiva svežina tudi v najbolj vročih dneh!

Hoja -  63 premikov na minuto, tek - 81 premikov na minuto... In vse to v tej pasji vročini! Pošteno prepotiti se je sicer nujno, a nujno je poskrbeti tudi, da zaradi tvojega potu ne bodo vihale nosov tvoje sotrpinke.

10. 8. 2012 | Promocijsko sporočilo

Že veš, kako boš ukrepala in ostala sveža tudi v najbolj vročih dneh?

Si že kdaj pomislila na to, koliko se pravzaprav giblješ?

Že pri pri čisto vsakodnevnih opravilih opraviš ogromno premikov. Tudi, ko si umivaš zobe, tvoje roke naredijo najmanj 18 premikov na minuto.

Pri športnih aktivnostih je zgodba še malenkost drugačna. Ko so mišice aktivne, le te proizvajajo veliko toplote. To sproži številne procese, s katerimi se telo ohlaja, eno izmed njih je potenje. Intenzivna telovadba lahko poveča telesno temperature tudi do 1 °C vsakih 5 minut. Ob daljših obdobjih fizične aktivnosti pa lahko telo proizvede tudi do 1,4 litra potu na uro!

In čeprav je znojenje popolnoma naravno in celo nujno potrebno za ohranjanje temperature telesa ter izločanje odpadnih snovi, verjamemo, da je na zadnjem mestu tvojih želja neprijeten oblaček telesnih vonjav, ki se veje za tabo.

Kako do zapeljive svežine?

Kot vsaka prava Cosmo bejba boš seveda vsako jutro poskrbela za osebno higieno, nato pa boš uporabila še učinkovit antiperspirant dezodorant, saj ta vsebuje zaščito, ki se aktivira prav ob potenju. Zanj boš seveda našla prostor tudi v svoji torbici.

Katerega?

Običajni antiperspirant dezodoranti res vsebujejo zaščito, ki se aktivira ob potenju, a Cosmo pozna takšnega, ki ponuja več!

Rexona dezodoranti sodijo med vodilne dezodorante na svetu – ni pomembno kaj si drzneš storiti, Rexona te ne bo nikoli razočarala. S svojo inovativno MotionsenseTM tehnologijo vsebuje formula z mikrokapsulami, ki ostanejo na površini kože in se aktivira že med gibanjem. Trenje pod pazduho, ki je posledica premikanja, aktivira mikrokapsule, ki preko celotnega dneva sproščajo valove svežine. Ker si nenehno v gibanju, potrebuješ konstantno zaščito!

Nova Rexona Linen Dry z MotionsenseTM tehnologijo bo poskrbela za zapeljivo svežino tudi v najbolj vročh dneh.

Uživaj torej v gibanju! Rexona te ne bo razočarala!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri