Zadeni kopalke v vrednosti 100 €!

To poletje ne le, da se ti ne bo treba odpovedati svojemu stilu, znamke Always, Tampax in Venus ti omogočajo, da boš to poletje svoj stil lahko še nadgradila. Med raznovrstnimi izdelki, prilagojenimi različnim potrebam, izberi tiste, ki ti bodo pomagali, da se boš počutila udobno ter samozavestno, in s katerimi boš lahko v poletju uživala na vso moč. V poletni akciji pa se lahko z nakupi izdelkov poteguješ tudi za kopalke vrednosti 100 €, ki jih boš lahko izbrala v Emporiumu čisto v svojem stilu.

Zadeni kopalke v vrednosti 100 €! (foto: Shutterstock) Shutterstock
23. 7. 2015


Tjaša Kokalj, modna strokovnjakinja, blogerka in ambasadorka akcije je svoj stil že izbrala. Zdaj si na vrsti ti. Z nakupi izdelkov Always, Tampax in Venus se lahko do 3. 8. 2015 poteguješ za kopalke v vrednosti 100 €. Zato hitro v trgovino, kupi vsaj enega izmed naštetih izdelkov - me brez njih itak ne moremo - spravi račun in odklikaj na www.always-stil.si, kjer te čakajo podrobna navodila.

Z izdelki Always, Tampax in Venus do kopalk v vrednosti 100 €!

Da bo poletje zares v tvojem stilu, pa ti lahko sodelovanje v poletni akciji prinese tudi modno Always torbo za na plažo. Še preden narediš načrt, kaj vse zmetati vanjo, pa lahko na spletni strani akcije POLETJE V MOJEM STILU spremljaš Tjašine poletne namige, ki ti lahko pomagajo pri oblikovanju tvojih poletnih stajlingov ali ti pomagajo preprečiti kakšno poletno nevšečnost.

Vse o sodelovanju v akciji najdeš na www.always-stil.si.