Zacvetijo lahko tudi tvoji prihranki

Pomlad je čas, ko na vrtovih zacvetijo prve rožice in sadno drevje, zacvetijo pa lahko tudi tvoji prihranki. Če si želiš varno varčevati, se odloči za tisto obliko varčevanja v banki SKB, s katero boš najlažje izpolnila svoje cilje in želje. Že veš, katero varčevanje boš izbrala?

10. 5. 2013 | Promocijsko sporočilo

Vse je odvisno od tega, kako veliki so tvoji cilji, želje, in predvsem, kako hitro bi jih želela uresničiti.

Je tvoj cilj privoščiti si posebno počitniško dogodivščino, zamenjati pohištvo v stanovanju, kupiti hišo ali avto? Uresniči svojo željo s SKB Varčevalnim računom s ciljem, to je 5-letno varčevanje z rednimi mesečnimi in dodatnimi pologi ter boljšo fiksno obrestno mero kot pri drugih varčevalnih računih. Še eno leto po poteku varčevanja boš ob najemu kredita deležna tudi posebnih ugodnosti, s katerimi boš še lažje dosegla svoj cilj.

Če želiš svojo željo uresničiti že v roku dveh let, je zate pravi SKB Varčevalni račun zvestobe – postopno varčevanje z rednimi mesečnimi pologi in z visoko obrestno mero.

Želiš varčevati in hkrati razpolagati z denarjem že po 30 dneh? Ne veš natančno, kdaj boš privarčevana sredstva potrebovala, želiš pa, da se sredstva v tem času obrestujejo po višji obrestni meri? SKB Varčevalni račun 30 dni odpreš že z minimalnim pologom, vse druge pologe pa položiš, ko imaš presežek sredstev.

SKBIn še posebna ponudba za vse mamice in tete – ob odprtju varčevalnega računa za otroka vas do 31. 5. 2013 v SKB čakata darilo in nagradna igra! Nikoli ni prezgodaj, da začnete varčevati za svojega otroka, nečaka ali nečakinjo. Dlje boste varčevale, lažje boste z manjšimi mesečnimi pologi privarčevale dovolj za uresničitev tudi večjih otrokovih ciljev in želja. Otroka boste tako poučile o pomenu varčevanja in mu v prihodnosti s tem pomagale do finančne samostojnosti.

skb

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri