Začenjajo se PRIJAVE za hud natečaj Business Hive (kjer zmagovalec prejme 1000 evrov!)

To je vse, kar moraš vedeti. 😉

Začenjajo se PRIJAVE za hud natečaj Business Hive (kjer zmagovalec prejme 1000 evrov!) (foto: Unsplash.com/Andrew Neel) Unsplash.com/Andrew Neel
6. 10. 2020

Želiš izkusiti vikend, poln kreativnega razmišljanja, delavnic in reševanja izzivov? Business Hive je tekmovanje, ki povezuje vodilna slovenska podjetja z ambicioznimi in kreativnimi študenti, ki si želijo pridobiti čim več praktičnih izkušenj iz poslovnega sveta.

Gre za tridnevno mednarodno case-solving tekmovanje, ki bo med 6. in 8. novembrom 2020 potekalo že 10. leto zapored.

Na tekmovanju se 3- ali 4-članske skupine študentov soočijo z izzivi, ki jih zanje pripravijo priznana slovenska podjetja. Udeleženci imajo manj kot 72 ur časa, da znotraj tima raziščejo, analizirajo in oblikujejo svojo rešitev.

Po kreativnem vikendu, polnem spremljajočih aktivnosti, druženja in navezovanja poznanstev je čas, da rešitev predstavijo podjetju.

Predstavniki podjetja izberejo skupine z zmagovalnimi idejami, ki so nagrajene z referenčnim pismom in denarno nagrado v znesku 1000 €. 

Prijavijo se lahko tako slovenski kot tudi mednarodni študenti z vseh fakultet in držav, saj dogodek poteka v angleškem jeziku. 

Dogodek bo letos še posebej zanimiv, saj bo potekal v ON-LINE izvedbi, več informacij pa najdeš na njihovi spletni strani TUKAJ, kjer se bodo prijave odprle že 12. oktobra! 

O organizatorju Business Hive tekmovanja:

Združenje Management Group je neprofitna študentska organizacija s sedežem na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Že od leta 1994 povezuje študente različnih fakultet, ki si želijo v času študija pridobiti tudi praktične izkušnje na področju organizacije in vodenja projektov ter si zagotoviti uspešen vstop v poslovni svet. Poleg tekmovanj organiziramo tudi številne okrogle mize, predavanja, dobrodelne prireditve in študentske izmenjave, ki vsakič znova povežejo med seboj mlade in ambiciozne študente.