Zabave Goodlife CLC na ljubljanskem gradu

Veseli december proslavi po kraljevsko, a v svojem slogu - v prenovljeni Skalni dvorani na Ljubljanskem gradu – v klubu Goodlife CLC se bodo vrstili dogodki, ki jih preprosto ne smeš zamuditi.

15. 12. 2011

Vstopnina zanje je 10 EUR in vključuje Goodlife Castle pijačo dobrodošlice.

  • Petek, 16. december, od 22.00 do 5.00

Vrhunski house večer v grajskem ambientu

Devlish night with: DJ Miss Divine (Defected, London). Vrhunska didžejka izvira iz Defected Artist Managementa. Devlish crew: Clemzie J (ZOYArecords), Ffrika (ZOYArecords), DaJohn (ZOYArecords).

  • Sobota, 17. december, od 22.00 do 5.00

Večer vseh disko uspešnic  Castle Lounge Disco Town.

Večer uspešnic 70-ih, 80-ih in 90-ih: Disco, Funky, Soul, Pop... DJ Boogie B. aka Božo.

  • Petek, 23. december, od 22.00 do 5.00

Prava Soulfool House Live senzacija

Soulful House Live Sensation: DJ Dekky, Jani Moder - v živo na kitari Guru Pimp - v živo na tolkalih Juicy Juice DJs.

  • Sobota, 24. december, od 22.00 do 5.00

Božični Castle Preparty večer

DJ Sylvain & Preparty Crew - združeni vrhunski Preparty didžeji bodo zavrteli svoje izbrane sete, snemali pa bodo tudi božično Preparty oddajo. Med didžeji bodo nastopili DJ Sylvain, Mike Vale, Shark, Jaka, Jackie aka Zero Absence, Alex Ranerro, Davide Manali, Lady M in drugi. Preparty je multimedijski projekt za podporo elektronski glasbi, didžejem in producentom. Preparty je sestavljen iz TV- in radijske oddaje Preparty, agencije za artiste Preparty ter spletne strani.

S povabilom vseh Preparty DJ-ev, ki so del 'Xmass line up-a', prejmeš welcome drink ter plačaš cenejšo vstopnino (pošlji ime ter priimek svojemu prijatelju Preparty didžeju, ki te bo dal na listo povabljenih z vstopnino 5,00 EUR s pijačo dobrodošlice). Cena vstopnice brez liste na dan dogodka pa je 10,00 EUR.

  • Petek, 30. december, od 22.00 do 5.00

Exclusive Revival: DJ Kris, DJ Pero

Na predvečer silvestrovega boš lahko žurala tako, kot se je žuriralo v časih Turista, Babilona, Eldorada in Kanuja. Doživi pravo oživitev na Exclusive Revival večeru. Za  zabavo bosta skrbela nepogrešljiva didžeja, brata DJ Kris in DJ Pero z največjimi hiti od sedemdesetih let naprej!

goodlife logo