Za zadnji februarski vikend: Na lepše!

Najkrajši mesec - uf, a je že pri koncu? - izkoristi za snežne radosti in dolge poljube prebujajoče se pomladi.

25. 2. 2011

Blejsko jezero malo drugače

Da ne boš vedno pešačila po promenadni poti okrog jezera, ga doživi s ptičje perspektive.

Povzpni se na enega izmed bližnjih hribov – na Straži nad Bledom te poleg razgleda čaka adrenalinski park, stopljen z zelenim gozdom.

Malce oddaljeni Sv. Lovrenc, ki bdi nad Vrbo, Prešernovim rojstnim krajem, je čista romantika. In ja, po tem ko bosta užila vse lepote Gorenjske in si ogledala jezero z daljave, se le odpravita še na ‘kremšnito’.

Jezero iz letala? Zakaj pa ne! Če sta dovolj pogumna, si ga oglejta kar iz akrobatskega letala in dogodivščino si bosta zapomnila za vse življenje.

Romantika, prežeta z luksuzom, pa bo vajin valentinov vikend v Grand Hotelu Toplice, na katerega bosta nazdravljala z vinom Pinky Chick. Le namig: soba s pogledom na jezero, romantični chill out večer v Studiu Luisa ter večerno kopanje in savnanje …

Na Dunaj – na ples!

Če te mikajo bela obleka, velika dvorana in vse tisto vzdušje dunajskega plesa, ga povabi na dunajski ples. Med 450 plesnimi prireditvami (najdeta jih tukaj) za najrazličnejše okuse poiščita eno zase – kaj misliš o plesu bombonov ali plesu športa?

Nasmučaj se!

Smučanje v toplejšem delu zime je prijetnejše, in da se boš lažje odločila, po katerih belinah boš peljala svoje smučke, preglej cene smučarskih vozovnic za več kot 190 smučišč iz 20 evropskih držav in Švice na www.zps.si. Pregled vsebuje cene enodnevnih in šestdnevnih smučarskih vozovnic, dolžine smučarskih prog, dodatno ponudbo smučišč ter njihove kontaktne podatke.