Za še boljše življenje

Danes ob 6. uri in 48 minut se je uradno začela POMLAD! Zdaj imaš priložnost, da zaživiš še boljše življenje.

20. 3. 2008

Ljudje navadno potrebujemo prelomnico, da se dokončno odločimo za spremembe v svojem življenju. In danes, ko se je začela pomlad, imaš priložnost izboljšati svoje življenje. Po mrki zimi se bo namreč v naslednjih mesecih v tvoje življenje prikradlo več sonca, ki te bo napolnilo z dodatno energijo. In čeprav še vedno misliš, da je težko spreminjati življenje, poudarjamo, da ni nemogoče!

Res je, razmerja se končajo, ampak tudi začnejo, v službi je včasih napeto, zato se v prostem času lahko sprostiš … Vidiš, za vsako situacijo se najde pozitivna protiutež!

Torej, kaj moraš storiti, da boš lahko začela živeti boljše življenje? Rešitev je povsem enostavna: Pri vsaki svoji odločitvi pretehtaj, kakšne posledice prinaša zate in za tvojo okolico.

Kako se izogniti slabim odločitvam?

1. Zelo pomembno je, da pri odločanju čustva pustiš na strani – predvsem čustvena nestabilnost vodi v slabe življenjske odločitve, zaradi katerih ti je potem žal.

2. Naj se ti pri odločanju ne mudi. Čeprav si neučakana, si daj malo časa, da dobro pretehtaš vse možnosti.

3. Preden se odločiš, dobro premisli:

  • pretehtaj, kaj dobrega in kaj slabega ti bo določena odločitev prinesla.
  • kaj ti odločitev prinaša na kratki rok in kaj na dolgega – kako boš živela s to odločitvijo čez deset let.
  • kdo vse bo pozitivno in kdo negativno vpleten zaradi tvoje odločitve.
Ta vprašanja te bodo rešila pred slabimi odločitvami, verjemi! A pripravi se na to, da ti bo pri odločanju včasih težko, saj se boš morala ustaviti in dobro premisliti o nečem, kar si zelo želiš … A to je edini način za preudarno odločitev!

Preprosto a učinkovito, se ti ne zdi?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri