Za otroke, žrtve nasilja: Koncert 'Pustimo jim sanje' bo oktobra!

Na dobrodelnem koncertu, ki poteka pod pokroviteljstvom Fundacije Danila Türka, bo 24. oktobra ob 20. uri v Cankarjevem domu nastopil tudi Jan Plestenjak z gosti.

Foto: Miro Majcen (foto: Miro Majcen) Miro Majcen
1. 10. 2011

Letošnji izkupiček od prodanih vstopnic bo v celoti namenjen pomoči otrokom, žrtvam nasilja, in sicer za delovanje centralnega slovenskega kriznega centra za otroke in mladostnike ter podpori postavitve Slovenske vasi misijonarja Pedra Opeke na Madagaskarju.

Vstopnice za dobrodelni koncert Fundacije Pustimo jim sanje 24. 10., katerih izkupiček bo v celoti namenjen pomoči otrokom, so že na voljo na blagajni Cankarjevega doma, v kratkem pa tudi v Mercatorjevih centrih.

Lani zbrali slabih 170.000 evrov!

Izkupiček od prodanih vstopnic za lanski koncert Fundacije Pustimo jim sanje in donacij skoraj pet tisoč fizičnih oseb in petdeset podjetij tekom samega koncerta je znašal 166.785,52 EUR.

Celotni izkupiček je bil namenjen štirim kriznim centrom za otroke in mladostnike (v Kopru, Krškem, Novi Gorici ter kriznemu centru za otroke Slovenije), pomoči otrokom Preventa, rehabilitaciji otrok invalidov iz Gaze v Univerzitetnem rehabilitacijskem inštitutu Soča ter letovanju več kot trideset otrok iz kriznih centrov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri