Z video analizo do izboljšane tehnike smučanja

Eden izmed načinov, kako odpraviti napake in izboljšati tehniko smučanja, ki ga uporabljajo tudi vrhunski športniki, je video analiza. Pri tem vas učitelj smučanja posname, analizira posnetek in vam poda koristne nasvete.

24. 1. 2013 | Promocijsko sporočilo

Analizo tehnike smučanja si lahko to zimo ob vikendih brezplačno privoščite tudi na izbranih slovenskih smučiščih. Na dan, ko poteka promocija, se lahko v šotoru MasterCard neposredno na smučišču prijavite za video analizo.

Ekipo za video analizo sestavlja 6 učiteljev smučanja, ki vas s kamero spremljajo po strminah in vam po smuki podajo praktične nasvete, kako izboljšati vašo tehniko.

Video analiza poteka v okviru zimske kampanje MasterCard, ki smučarje osvešča o prednostih plačevanja s karticami. Ko se odpravimo na smučanje, imamo dovolj opravka že s smučarsko opremo, zato si lahko življenje precej poenostavimo, če uporabljamo plačilno kartico. Prav nam pride že na poti na smučišče, saj lahko s kartico kupimo vinjeto in prigrizek na postajališčih, ob prihodu pa lahko s kartico kupimo tudi smučarsko vozovnico in z njo najamemo opremo.

Že ob koncu lanskega leta so bili smučarji v Kranjski Gori in na Rogli deležni prvih video analiz. Odziv smučarjev je bil izjemen in z navdušenjem so prisluhnili nasvetom učiteljev. V prvih dveh vikendih so tako opravili 163 video analiz, ki so se jih udeležili mladi borderji, družine, pa tudi bolj izkušeni smučarji.

Naj vam ne bo nerodno, saj imajo vsi smučarji kakšno težavo. Prvi korak na poti do izboljšave je, da odkrijete, kaj je tisto, kar delate narobe. Z nasveti učiteljev smučanja in video analizo boste lahko svojo tehniko smučanja dvignili na višjo raven. Vse, kar potrebujete, sta sneg in plačilna kartica!

Praktične nasvete in napotke na kaj biti pozorni, ko se odpravljate na smučanje v tujino lahko najdete na spletni strani www.mastercard.com/si/smucanje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri