Z Muškatno penino nazdravljamo našim malim zmagam

Konec leta je čas, ko se v krogu najdražjih snujejo želje in cilji za prihajajoče leto. A prav je, da se ozreš tudi nazaj in nazdraviš malim in velikim zmagam, ki so bile nanizane v 12 mesecih iztekajočega se leta.

Odlična spremljevalka prazničnih dni je živahna Muškatna penina Jeruzalem Ormož iz priznane vinske kleti Puklavec Family Wines. Z njo boš navdušil goste in poskrbel za nepozabno praznovanje.

Z Muškatno penino nazdravljamo našim malim zmagam (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
15. 12. 2018 | Promocijsko sporočilo

Letos nazdravi sebi, svojim malim in velikim zmagam.

Z živahnimi, svežimi in lahkotnimi mehurčki, ki odlikujejo eno od najbolj priljubljenih penin, Muškatno penino Jeruzalem Ormož, boš sebi in svojim gostom pričaral nepozabno praznovanje.

Penine so nepogrešljive spremljevalke prazničnih dni, igrivi mehurčki pa nam ob vstopu v novo leto razigrano rišejo nasmehe na obraz.

Naj bo letošnje praznovanje zavito v nazdravljanje doseženih uspehov v iztekajočem se letu. Uspešno opravljeni izpiti, nova služba ali napredovanje, zaroka ali poroka in še in še.

Gotovo si tudi ti nanizala nešteto trenutkov, ki so leto 2018 zapisali med trajne spomine.

Še imaš čas, da se na praznike dobro pripraviš in svoje goste presenetiš s pravilno posreženo penino.

TAKO jo boš pravilno postregla:

Preden bodo tvoji gosti potrkali na vrata, penino dobro ohladi ter jo v ozkih in visokih kozarcih postreži pri temperaturi med 6 in 8 °C. Ob igranju mehurčkov, ki bodo v vaših kozarcih stkali prepletene verižice, nazdravite zmagam in jih ob objavi na vaših družbenih omrežjih ujemite pod #NaMojeMaleZmage.

Naj bo tvoje praznovanje letos res tvoje. Na tkanje novih spominov, malih in velikih zmag ter na srečno in zdravo v 2019.

Muškatna penina iz linije Jeruzalem Ormož je na voljo v vseh večji trgovskih centrih, več pa si preberi na spletni strani www.jeruzalem-ormoz.com.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri