"Z mamo sva neločljivi! Celo spiva skupaj, in to GOLI” (bizarna resnična zgodba)

Skupaj spita in celo kuhata goli, a pravita, da je to za njiju popolnoma normalen odnos.

"Z mamo sva neločljivi! Celo spiva skupaj, in to GOLI” (bizarna resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 8. 2022

V TLC-jevem šovu sMothered mati in hči pravita, da sta nerazdružljivi in ​​celo preživljata čas skupaj goli.

V videu iz šova 27-letna Paula pravi, da bi v popolnem svetu vse ure dneva preživela s svojo mamo, 46-letno Francio, gola in v postelji.

Parček, ki živi skupaj, pravi, da celo kuhata in čistita skupaj popolnoma goli.

"V Kolumbiji je to, da drug drugega v družini vidite goli, zelo pogosto, zaradi tega smo si še bližje," pojasnjuje Paula. Francia pa dodaja: "Biti gola s hčerko je zame tako naravno, čutim, da sva zelo povezani na ta način."

"Vem vse o Pauli," nadaljuje, "vem, tudi ko gre na drugo potrebo." Paula pravi, da je bila njena mama "vedno kul mama, saj je tako zabavna," in da par skupaj ne preživlja le časa doma, ampak gresta tudi na zabave in v klube.

O naravi njunega tesnega odnosa Paula pove: "Čutim, da sva si tako blizu, ker sva bili, ko sva se preselili v Ameriko, samo jaz in ona."

Gledalcem posnetka pa se je razmerje dvojice zdelo precej bizarno, pri čemer je eden zapisal: "Sem za to, da si blizu s tvojo mamo, vendar obstaja meja." Drugi je trdil: "Če bi oče in hči skupaj počela to 'golo stvar', bi se to zdelo RES narobe, kajne?"

"Sem Hispanec in lahko vam povem, da to ni običajno," je trdil tretji, ki se ni strinjal z izjavo para, da je to kulturna stvar. "Živel sem v Kolumbiji. Nihče, ki ga poznam, ne počne tega," je potrdil še en.

Ker niso dovolili, da bi ju kritiki pri njunem početju motili, je dvojec dal intervju za New York Post, kjer sta povedali:

"Ko sva doma samo midve, skoraj vse počneva goli. To je za naju preprosto normalno."

Medtem ko se kritike lahko nadaljujejo, se zdi malo verjetno, da bosta Paula in Francia kmalu spremenili svoje gole navade.

Celotno zgodbo si lahko ogledaš tukaj:

Povzeto po Isobel Pankhurst za The Sun

Preberi še: "Z možem sva bila prvič po ENEM letu intimna in TAKŠEN je bil občutek" (iskren zapis mamice)

Priporočamo tudi: "Stara sem 25, imam 22 otrok in ne mislim nehati" (bizarna resnična zgodba)