Wow! Ta del tvojega telesa razkriva, kako si umrla v prejšnjem življenju

Če si se kdaj spraševala, od kod nepojasnjene traume, je tole morda tvoj odgovor. 

Wow! Ta del tvojega telesa razkriva, kako si umrla v prejšnjem življenju (foto: Profimedia) Profimedia
23. 3. 2021

Si se kdaj vprašala, zakaj se v resnici tako zelo bojiš pajkov? Imaš ponavljajoče se sanje, nenavadne veščine, doživljaš deja vu ali pa si morda ''fanica'' določenega obdobja? Potem si morda že kdaj prej hodila po tej Zemlji.

''Kdo sem bil v prejšnjem življenju'' je vprašanje, ki si ga postavlja marsikdo. Verjameš ali ne, obstaja kar veliko psihologov, ki resnično verjamejo v pretekla življenja in to vpeljujejo tudi v svoje prakse.

Misel o reinkarnaciji je stara vsaj 3000 let, prepoznavanje znakov iz preteklih življenj pa ti lahko nudi širši vpogled in smisel sedanjemu življenju, zato ne odlašaj in si jih preberi!

Ali imaš pogosto občutek, da si nekaj že doživela, videla ali slišala? Se ti kdaj zgodi, da govoriš nekaj, za kar si prepričana, da si že govorila? Verjetno gre za deja vu, s čemer ti prejšnje življenje morda skuša nekaj povedati.

Uporabnice pravijo: Ta fen za lase iz Primarka je cenejša različica 530€ vrednega DYSONa

Nekateri psihologi zatrjujejo, da so to lahko nejasni in bežni spomini na pretekla življenja, spet drugi pa menijo, da za te pojave obstajajo nevrološke razlage.

Imaš nenavadne spomine na otroštvo, za katere starši pravijo, da se niso nikoli zgodili? Morda gre za otroško fantazijo ali pa se spominjaš nečesa, kar se ti je zgodilo v prejšnjem življenju. Svetujemo ti, da te spomine podrobno analiziraš in s tem morda doživiš razsvetljenje preteklega življenja.

Imaš hude strahove oziroma čudne fobije, ki preprosto nimajo smisla? Te je strah vode, rastlin, ogledal, straniščnih školjk ali česa podobnega? To lahko izvira iz prejšnjega življenja; strah pred vodo lahko na primer kaže na travme iz preteklega življenja, morebiti je šlo za smrt z utapljanjem.

Te že dalj časa muči fizična bolečina, za katero zdravniki nimajo odgovora in si bila morda označena za hipohondra? Tudi to je lahko posledica nečesa, kar se ti je zgodilo v preteklem življenju, simptome pa lahko odpraviš, ko je vzrok za njih razumljen.

Čutiš močno naklonjenost oziroma strast do določene kulture ali lokacije? Si bila v državi, ki te nerazumljivo privlači in uživaš v njeni kulturi bolj kot v drugih, pa si tega ne znaš razložiti?

Vse te občutke nekateri psihologi razlagajo kot možen znak povezanosti lokacije ali kulture s prejšnjem življenjem.
Imaš znanje ali veščino, ki je ne moreš razložiti? Obvladaš katerega izmed jezikov, pa ne veš, od kje? To in podobni pojavi so ogromni kazalci, da si živela prejšnje življenje! 

Ponavljajoče se sanje - predvsem tiste, ki so osredotočene na določeno zgodovinsko obdobje, se ti zdijo realne in imajo isto zasedbo likov, ti morda poskušajo pokazati nekaj, kar se je zgodilo v prejšnjem življenju. Mogoče si te ljudi poznala pred stotimi leti, ko si bila nekdo drug.

Najbolj jasni znaki travm iz prejšnjih življenj pa so rojstna znamenja vseh vrst, njihova mesta pa naj bi označevala vzrok naše takratne smrti.

Preveri, kaj pomenijo:

  • Če je oblika tvojega znamenja ovalna, ampak ozka to lahko pomeni, da si umrla zaradi uboda z nožem ali mečem.
  • Če je tvoje znamenje majhno in okroglo, to lahko nakazuje, da si podlegla strelu.
  • Znamenje čudne oblike, ki bi jo težko definirala lahko nakazuje, da si umrla v požaru ali prometni nesreči.

Prejšnja življenja so po mnenju nekaterih energijski zapisi, ki vsebujejo neskončne informacije in se nahajajo v našem duhu, umu, podzavesti in notranjosti, predstavljajo pa dediščino naše duše. Ko enkrat ugotovimo, kaj smo doživeli, lahko pridobljeno znanje uporabimo v tem življenju, na primer sprejemamo boljše odločitve.

Fotografije: Profimedia