"Od prvega dne sva kot 'rit in srajca' in tega ne bi spremenila za nič na svetu" (pismo najboljši prijateljici)

Je tudi tebi tvoja najboljša prijateljica popolnoma spremenila življenje? Potem ji pokaži ta zapis in ji daj vedeti, kako rada jo imaš. 💗

"Od prvega dne sva kot 'rit in srajca' in tega ne bi spremenila za nič na svetu" (pismo najboljši prijateljici) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 7. 2019

Moji prijateljici,

nikoli ne bom pozabila dne, ko sva se spoznali. Bilo je prvi dan male šole in moja mama me je pravkar odložila. Ko sem se odpravila proti razredu, sem te opazila, kako sediš na tleh in jokaš. Ne ravno prepričana, kaj narediti, sem prišla do tebe in te vprašala, če bi se rada igrala.

Tvoj obraz je v hipu zažarel, ko sva vstopili v razred, in v tistem trenutku sem vedela, da boš postala moja najboljša prijateljica.

Vse od tega dneva naprej sva bili kot 'rit in srajca' in tega ne bi spremenila za nič na svetu.

Najino prijateljstvo je edino pravo razmerje, na katerega se lahko zanesem, za kar bom vedno hvaležna. To prijateljstvo je veliko več kot smeh in izleti na jezero. Je pravo. Skozi trenutke krvi, potu in solza si mi bila ne glede na vse vedno tesno ob strani. Ko se utapljam v bolečini, me spraviš v dobro voljo. Navijaš zame, tudi v trenutkih, ko je moj ego nekoliko previsok. Rada me imaš tudi takrat, ko bi me morala sovražiti. A najpomembneje je, da si ob meni.

Najino prijateljstvo je popoln primer zaupanja.

Naučila si me, da so tisti pravi ljudje zaupanja vredni in te ne bodo izdali. Ne glede na to, kako temna je skrivnost ali kako nora je dogodivščina, tega o meni nikoli nikomur ne boš povedala. Mar ti je za to, da obvaruješ moje srce pred groznimi stvarmi na tem svetu in ko sem zlomljena, si vedno ob meni, da pobereš koščke, ne glede na to, kako dolgo bo trajalo, da se zacelijo.

Najino prijateljstvo je bilo vedno polno sreče z nekaj malo gnilobe. Ne samo, da spodbujaš moje nore pustolovščine, ampak si mi v vsaki vedno ob strani.

Ti ohranjaš življenje vznemirljivo in ga lajšaš.

Si resničen dar od boga in počutim se ti popolnoma dolžna za tvojo vlogo, ki jo imaš v mojem življenju. Najino prijateljstvo je tako posebno, ker je polno najine ogromne količine medsebojnega dajanja, deljenja in, najpomembneje, ljubezni. Ne mine dan, da ne bi bila močno hvaležna, da te imam ob sebi. Zato ti hvala, moja prijateljica. Hvala, da se tudi za najmanjšo stvar prikažeš in življenje narediš boljše. Hvala, da si moja pustolovska inspiracija in moja večna spremljevalka na potovanjih. Hvala, ker me imaš brezpogojno rada v dobrih, slabih in grdih trenutkih. In nenazadnje hvala, da si oseba, na katero se lahko vedno zanesem, do konca svojega življenja. Rada te imam z vsem svojim srcem in z nikomer drugim ne bi želela deliti takšnega življenja. Ti si moja oseba.

Z ljubeznijo,

Jaz.

Vir: theodysseyonline.com

Preberi še: Priznaj, tudi ti opravljaš? Tvoja potreba po komentiranju v resnici izvira iz TEGA

Priporočamo tudi: TAKO se obnaša moški, ki te ima namen kmalu ZAPUSTITI