Vse je lepše, če deliš! Oddih s prijateljicami v Termah Ptuj

Vsako doživetje je še lepše, če ga deliš s svojimi najboljšimi prijateljicami! V Termah Ptuj, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts, te čaka vse, kar potrebuješ za nepozaben oddih, poln welness in kulinaričnega razvajanja, vodne zabave in sprostitve le korak od Ptuja!

Vse je lepše, če deliš! Oddih s prijateljicami v Termah Ptuj (foto: Sava turizem) Sava turizem
29. 3. 2023 | Promocijsko sporočilo

Zbudite se v superiornem 4-zvezdičnem Grand Hotelu Primus, spijte kavo na prostorni terasi predsedniškega apartmaja z masažno kadjo in zasebno finsko savno, ob kulisi najstarejšega slovenskega mesta. Okrepčajte se z zdravim zajtrkom, nato pa si v hotelskem wellnessu Valens Augusta privoščite masažo z vinskim oljem ali vinsko kopel, ki priča o bogati vinarski tradiciji mesta.

Terasa z masažno kadjo bo zagotovo tvoj najljubši kotiček za druženje na vikend oddihu s prijateljicami.

Prijateljice ste lahko vse skupaj nastanjene v predsedniškem apartmaju z več ležišči v dveh ločenih spalnicah, da boste tako kar najbolj izkoristile vikend za klepet in smeh. 

Popoldne je idealno za vodne užitke v objemu termalne vode na hotelskem kopališču Vespasianus.  Prepustite se umirjeni atmosferi kopališča in blagodejnosti ptujske termalne vode, zaplavajte v velikem bazenu s prehodom v zunanji del bazena ali uživajte v radostih mehurčkov v dveh masažnih bazenih.

Prepustite se objemu ptujske termalne vode, ki vas bo v trenutku razbremenila tegob vsakdana ter blagodejno vplivala na vaše zdravje in dobro počutje.

Po kopanju vam bo zagotovo prijala tudi sprostitev v rimsko obarvanem svetu savn, ki obsega več vrst savn, kopeli z vročo in hladno vodo in počivališče. Za piko na i si pred večerjo v znani restavraciji Ribič na Ptuju ob reki Dravi z izbrano vinsko spremljavo, privoščite še kozarček izbranega slovenskega vina in že ste pripravljene za odkrivanje skrivnosti očarljivega Ptuja, ki skozi vse leto postreže s pestrim kulturnim in zabavnim dogajanjem!

Pogrejte se v svetu savn Flavia, ki poleg finske, v svojem objemu skriva še ekstremno finsko savno, ledeno jamo, aroma turško savno, blatno in solno savno.

S čim vse vas še razvajajo v okviru paketa Vikend oddih s prijateljicami v Termah Ptuj:

♥ neomejeno kopanje v hotelskih termalnih bazenih kopališča Vespasianus,

♥ 1 vstop dnevno v hotelski svet savn Flavia,

♥ vstop v bazene in savne Termalnega parka (2x dnevno),

♥ možnost kopanja od 11. ure dalje na dan prihoda ter do cel dan na dan odhoda,

♥ wellness ritual z vključeno nego obraza s kozmetiko Babor, kakav masažo, kopanje in savnanjem - vse to z dodatkom penine,

♥ strežena večerja z rimsko tematiko in vinsko spremljavo v Grand Hotelu Primus,

♥ voden ogled najstarejšega slovenskega mesta Ptuj,

♥ večerja v znani restavraciji Ribič na Ptuju ob reki Dravi z izbrano vinsko spremljavo.